Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λακωνία, Βόρεια Προάστια, Κάλυμνος

Οι Εθνικιστές της Λακωνίας έδωσαν το βροντερό παρόν στον ιστορικό ξεσηκωμό των Λακώνων αγροτών. Παρόντες Συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας είπαν το μεγάλο ΟΧΙ στην αντεθνική και εθελόδουλη Κυβέρνηση και τα άδικα μέτρα. Η ασυμβίβαστη στάση του Εθνικιστικού Κινήματος δικαιώνεται και τώρα πια είναι φωνή όλων των Ελλήνων. Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Αγροτών θα συνεχίσει να δίνει το παρόν καθώς η βασική μας θέση για την οικονομική αναγέννηση της Πατρίδας στηρίζεται στην πρωτογενή παραγωγή.

Την Τετάρτη 03.02.2016 στα γεμάτα με υποστηρικτές και φίλους της Χρυσής Αυγής γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, αρχικά ο γραμματέας της Τ.Ο. Μιχάλης Μπέλλος συνεχάρη όλους τους συναγωνιστές και ειδικά τον υπεύθυνο και τα μέλη του μετώπου νεολαίας της Τοπικής, για την υποδειγματική συμμετοχή τους στην εκδήλωση Μνήμης για τα Ίμια της 30.01.2016. Κατόπιν αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των προσεχών δράσεων της Τοπικής, τονίζοντας ότι οι δράσεις αυτές με δεδομένο τον σχεδόν πλήρη αποκλεισμό του Κινήματος από τα ΜΜΕ, αποτελούν το ισχυρότερο μέσο για την διάδοσης των ιδεών μας.

Στην συνέχεια έγινε μία άρτια προετοιμασμένη παρουσίαση του νέου βιβλίου του με τίτλο “Η ελληνική γεωπολιτική στον 21ο αιώνα”, από τον συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστα Αλεξανδράκη. Παρουσιάζοντας το νέο άκρως ενδιαφέρον και επίκαιρο σύγγραμμα του ο συναγωνιστής έκανε μία ιστορική αναφορά στα πρόσωπα και στα γεγονότα που επηρέασαν και επηρεάζουν τις σύγχρονες γεωπολιτικές εξελίξεις στον κόσμο και ειδικότερα στην περιοχή μας. Τόνισε δε την ανυπαρξία χάραξης γεωπολιτικής στρατηγικής από τις μεταπολιτευτικές ελληνικές κυβερνήσεις, οι οποίες δήλωναν ότι  “η Ελλάς δεν διεκδικεί τίποτα”, ερχόμενες σε πλήρη σε αντίθεση με τις διεκδικήσεις των προς την  ανατολή γείτονες μας.

Μετά το τέλος της πλήρως ενημερωτικής παρουσίασης ετέθησαν διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον συγγραφέα και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος. Η εκδήλωση έκλεισε, όπως πάντα, με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Συναγωνιστές του πυρήνα Καλύμνου παρουσία αντιπροσωπείας της Τ.Ο. Ρόδου έκοψαν τη παραδοσιακή βασιλόπιτα σε κεντρικό σημείο. Την τιμή είχε η πολιτευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Αμοργινού-Ανθούλη Κωνσταντίνα . Ο υπεύθυνος πολιτικής οργάνωσης Δωδεκανήσου, Αττιτής Νικόλαος, μετέφερε τις ευχές του Σάββα Σπυρίδη υπευθύνου για τα Δωδεκάνησα, ο οποίος απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό. Απονεμήθηκαν τα τιμητικά ενθύμια σε όσους συναγωνιστές συμμετείχαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένη, γιατί η κοπή της βασιλόπιτας έγινε μετά την απόδοση τιμών στο σημείο που έπεσαν υπέρ Πατρίδος, οι ήρωες των Ιμίων, οι οποίοι με αυταπάρνηση εκτέλεσαν το καθήκον τους, γνωρίζοντα ότι θα είναι μια αποστολή δίχως επιστροφή, αλλά και γνωρίζοντας ότι θα ακολουθήσει πισώπλατη μαχαιριά από τους ξεπουλημένους του πολιτικού κατεστημένου. Κατά την διάρκεια διαμονής στο νησί, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ψαράδες του νησιού αλλά και για το ασφαλιστικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn404#ixzz3zOlsTkD6

Exit mobile version