Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Ελληνική Αυγή” στηρίζει τους αγωνιζόμενους κάτοικους ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό

Η “Ελληνική Αυγή” στηρίζει τους αγωνιζόμενους κάτοικους ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό

Ανακοίνωση εξέδωσε η “Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά” σχετικά με το μείζον θέμα δημιουργίας κέντρου μετεγκατάστασης λαθρομεταναστών σε στρατόπεδο στην περιοχή Σχιστού Πειραιώς. Η παράταξη μας θα σταθεί ολόψυχα στο πλευρό των κατοίκων της περιφέρειας Πειραιώς και παράλληλα στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση του αντίστοιχου δημοτικού συμβουλίου θα το θέσει εκτάκτως ως επείγον θέμα συζήτησης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

Η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο σχιστό αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στον Πειραιά (ανεργία, πώληση ΟΛΠ, κατασχέσεις περιουσιών των δημοτών, ταλαιπωρία-συγκοινωνιακό χάος από μονοδρομήσεις  λόγω έλευσης τράμ, λουκέτα καταστημάτων)  αλλά και την ευρύτερη περιοχή με την επιβάρυνση των υπολοίπων δήμων.(Κερατσινίου-Δραπετσώνας – Περάματος). Το θέμα λαμβάνει σοβαρές διαστάσεις διότι δεν πρόκειται για πρόσφυγες που εγκαταλείπουν την χώρα τους γιατί βρίσκεται σε πόλεμο και κατά δήλωση του ΟΗΕ το 20% των μεταναστών είναι πρόσφυγες. Είναι άτομα που εισβάλουν στη χώρα μας παράτυπα και παράνομα, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και έγγραφα που προμηθεύονται από τους διακινητές εμπόρους διανύοντας χιλιόμετρα και περιέργως δεν κατευθύνονται στις χώρες που βρίσκονται πιο κοντά στο τόπο καταγωγής τους, αλλά κατακλύζουν όλες τις περιοχές και τα νησιά της χώρας μας.

Το κέντρο φιλοξενίας  στο Σχιστό δεν μπορεί να δημιουργηθεί διότι:

α. Η περιοχή αποτελεί κομβικό σημείο στρατηγικής σημασίας. Υπάρχουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις  και απειλείται η εθνική ασφάλεια(Ναύσταθμος-μονάδα ΟΥΚ- Κέντρο εκπαίδευσης ναυτών).

β. Περιβάλλεται από κατοικημένες περιοχές με μειωμένη αστυνόμευση και προβλήματα επιβίωσης των κατοίκων που θα επιδεινωθούν.

γ. Προσβάλει το ηθικό και δίκαιο αίσθημα των δημοτών για την χρησιμοποίηση των οικονομικών πόρων, όταν δοκιμάζονται όλοι οι πολίτες από τις μειώσεις μισθών, συντάξεων και συρρίκνωση των εισοδημάτων τους και δίδονται αυτά τα χρήματα για την εξυπηρέτηση των παράνομων μεταναστών.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ακολούθως ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η “Ελληνική Αυγή” για την Αττική:

Την Κυριακή 31/1 η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση την δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο του Σχιστού Πειραιώς. Αυτό που κάνει εντύπωση επίσης είναι ότι όσοι δήμαρχοι των όμορων δήμων πήραν επίσημα θέση, στάθηκαν όχι στην ουσία του θέματος αλλά μόνο στο αντικείμενο της διαβούλευσης ενώ κάποιοι προχώρησαν ακόμα παραπέρα και για λόγους στείρας ιδεοληψίας μίλησαν μόνο για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων!

Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» δεν πρόκειται να δείξει αδράνεια και θα πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο για να μην περάσει αυτή η απαράδεκτη και αντεθνική μεθόδευση. Δεν είναι δυνατόν σε μία πατρίδα χρεοκοπημένη, ισοπεδωμένη σε όλους τους τομείς, με τους υψηλότερους δείκτες ανεργίας, εγκληματικότητας, λαθρομετανάστευσης και υπογεννητικότητας, κάποιοι να κόπτονται μόνο για τους λαθρομετανάστες και όχι για όλα όσα στερούνται οι Έλληνες στην γη τους.

Η περιοχή ευρύτερα της περιφέρειας Πειραιώς είναι ήδη υποβαθμισμένη και δεν μπορεί να αντέξει επιπλέον το φορτίο χιλιάδων λαθρομεταναστών για τους οποίους θα παραχωρηθεί δημόσια έκταση και θα επιβαρυνθεί ο ελληνικός λαός για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Σημειωτέον πως μιλάμε για εκείνους τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν θα έχουν δικαίωμα μετακίνησης σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και κατ΄επέκταση θα εγκλωβιστούν κατά χιλιάδες εδώ σε ένα γκέτο ανοιχτού τύπου με ανυπολόγιστες συνέπειες, καθιστώντας ουσιαστικά το μείζον αυτό ζήτημα κυριολεκτικά απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Εάν κάποιοι εντελώς υποκριτικά και στο όνομα ενός αμφίβολου ανθρωπισμού θέλουν να δίνουν προτεραιότητα στους λαθρομετανάστες και όχι στους Έλληνες που τους εξέλεξαν, τότε ας δώσουν τουλάχιστον πρώτοι το παράδειγμα και ας φιλοξενήσουν σπίτια τους μερικούς από αυτούς. Η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» με σεβασμό στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που την τίμησαν με την ψήφο τους θα σταθεί ολόψυχα στο πλευρό των κατοίκων της Περιφέρειας Πειραιώς απόλυτα συνεπής στις πολιτικές θέσεις και προτάσεις της.

Η Ελλάς χάνεται, δεν έχετε το δικαίωμα ούτε το ηθικό βάρος κάποιοι να παίζετε άλλο με τις τύχες των Ελλήνων και το μέλλον των παιδιών μας. Ως εδώ!

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»
Παναγιώταρος Ηλίας, Μουλιανάκης Περικλής, Μεγάλης Ιωάννης, Μπαρμπούρης Ευάγγελος, Φωτόπουλος Ανδρέας, Χρήστου – Γερμενή Ευγενία

Συγκέντρωση ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού διοργανώνουν οι κάτοικοι του Πειραιά – Δευτέρα 8/2, 12:30μμ

Από τις Επιτροπές Κατοίκων Πειραιώς λάβαμε το παρακάτω δελτίο Τύπου, το οποίο και αναδημοσιεύουμε αυτούσιο: 

ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Δευτέρα 12.30 μμ – Λεωφόρος Λαμπράκη και Σχιστού

Η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς παράνομα και χωρίς να ρωτήσει κανέναν κάτοικο της περιοχής μας να εγκαταστήσει κέντρο λαθρομεταναστών ανοιχτού τύπου στο Σχιστό.

Όλη η διαδικασία θα προχωρήσει σε χρόνο-μηδέν, γιατί έτσι διατάζουν οι ευρωπαίοι, χωρίς καν να ενημερωθεί η τοπική μας κοινωνία.

Επειδή:

– Η περιοχή μας δε σηκώνει άλλη υποβάθμιση

– Δεν θέλουμε να γίνουμε κέντρο διερχομένων λαθρομεταναστών

– Δεν αντέχουμε άλλη ανεργία και εγκληματικότητα

– Δεν πρέπει να ισλαμοποιηθεί η Πατρίδα μας

Καλούμε:

– Όλους τους κατοίκους των συνοικιών του Πειραιά

– Όλες τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης

– Όλα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων

Σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην συμβολή των Λεωφόρων Λαμπράκη και Σχιστού την ερχόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-gia-ton-peiraia-sthrizei-tous-agwnizomenous-katoikous-enant#ixzz3zOmwyTap

Exit mobile version