Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από την Σπάρτη μέχρι την Σίνδο ξεχείλισε η λαϊκή οργή ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Υπομονή τέλος! Αγρότες από την Λακωνία εισέβαλαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του Σύριζα στην Σπάρτη και διέκοψαν την συνάντηση του βουλευτή Σταύρου Αραχωβίτη με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων.

Εκεί οι αγρότες του επιτέθηκαν λεκτικά, καταγγέλοντας τον για υποκρισία, καθώς παλαιότερα ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του.

Την ίδια ώρα εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι Διαβατών – Ωραιοκάστρου για την δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο “Αναγνωστοπούλου”.

Χθες στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δέλτα, στο πολιτιστικό κέντρο της περιοχής επικράτησε μεγάλη ένταση και αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα πνεύματα μεταξύ αιρετών και δημοτών οξύνθηκαν αρκετές φορές, με τους τελευταίους να καταλογίζουν μεγάλες ευθύνες για ολιγωρία και αργά αντανακλαστικά από πλευράς δημοτικής αρχής.

Πλέον οι αντιστεκόμενοι Έλληνες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους απέναντι στα ανθελληνικά σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-thn-sparth-mechri-thn-sindo-jecheilise-h-laikh-orgh-enantia-se-mnhmonia#ixzz3zPNjCoF3

Exit mobile version