Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παρακρατικά τσιράκια του Μνημονίου επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους αντιστεκόμενους Έλληνες

Τα παρακρατικά τσιράκια του Μνημονίου επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους αντιστεκόμενους Έλληνες

Όχι που δε θα εύρισκε τον τρόπο η μνημονιακή-κομμουνιστική συγκυβέρνηση των –μονίμως στημένων στα… τέσσερα- λακέδων της φράου Μέρκελ, να τρομοκρατήσει τους κατοίκους των υποβαθμισμένων γειτονιών του Πειραιά που αντιδρούν στη μετατροπή της ευρύτερης περιοχής τους σε καταυλισμό χιλιάδων απρόσκλητων!

Γιατί τους έχει και τους πληρώνει αδρά –από τα μυστικά κονδύλια- τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές»;

Θαυμάστε τους: «Aντιφασιστική συγκέντρωση στο Σχιστό Δευτέρα 8/2 από ΟΡΜΑ – Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού. Καμία ανοχή σε Χρυσή Αυγή & φασιστικές «επιτροπές κατοίκων»! Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες – μετανάστες! Κάτω τα χέρια από πρόσφυγες και μετανάστες Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών Κρεμάλα στους φασίστες. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/2 11πμ, Γρ. Λαμπράκη & Σχιστού…».

(ΥΓ): «Καλοδεχούμενοι», τσιράκια του Μνημονίου, να είναι οι απρόσκλητοι στις επαύλεις των πατεράδων σας, στα Βόρεια Προάστια! Όχι στις φτωχογειτονιές του Πειραιά! Δε θα σας περάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-parakratika-tsirakia-tou-mnhmoniou-epicheiroun-na-tromokrathsoun-tous-an#ixzz3zQ4TVGfi

Exit mobile version