Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θλιβερές συγκρίσεις: Στη Δανία οι λαθρομετανάστες πληρώνουν για την διαμονή τους – Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι!

Θλιβερές συγκρίσεις: Στη Δανία οι λαθρομετανάστες πληρώνουν για την διαμονή τους - Στην Ελλάδα πληρώνουν οι φορολογούμενοι!

Κάποτε ο Τζέφρυ Παπανδρέου έταζε στους Έλληνες ότι θα γίνουμε η «Δανία του νότου». Τελικώς το σχέδιό του κατέληξε σε τρία απανωτά, αιματηρά μνημόνια που όχι μόνο δεν μας έκαναν «Δανία», αλλά μάλλον μας υποβίβασαν σε… Ζάμπια.

Τις τελευταίες ημέρες με την περιβόητη «προσφυγική» κρίση διαπιστώνεται ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει «Δανία». Η Δανία έχει ένα κοινωνικό κράτος πολύ ανώτερο από το αντίστοιχο ελληνικό στις «καλές ημέρες» και ένα κατά κεφαλή εισόδημα πολύ μεγαλύτερο.

Παρόλα αυτά το Κοινοβούλιο της χώρας τους νομοθέτησε την κατάσχεση των πανάκριβων iphone με τα οποία έρχονται και στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες, προκειμένου να πληρωθεί μέρος του κόστους παραμονής τους.

Στην Ελλάδα αντιστοίχως, βιώνουμε μια βαθιά οικονομική κρίση που απειλεί να τινάξει στον αέρα όχι μόνο το ασφαλιστικό, αλλά όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας.

Οι τροϊκανοί απαιτούν συνεχώς ολοένα και μεγαλύτερες περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικού κράτους, αλλά παράλληλα το κράτος ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ για την σίτιση και την στέγαση των λαθρομεταναστώνΕνδεικτικά αναφέρουμε τα 14 εκ. ευρώ που δόθηκαν με φωτογραφικό διαγωνισμό για έναν μόνο οικίσκο λαθρομεταναστών, αλλά και τα 25 εκ. ευρώ που θα δώσουμε στην Τουρκία, προκειμένου να μας γεμίσει με λαθρομετανάστες.

Με τέτοιους πολιτικάντηδες όχι «Δανία» δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ, αλλά αντιθέτως διατρέχουμε τον κίνδυνο να γίνουμε «Συρία» ή «Ουκρανία» ή «Ζαΐρ» ή κάτι άλλο παρόμοιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thliberes-sugkriseis-sth-dania-oi-lathrometanastes-plhrwnoun-gia-thn-diamon#ixzz3zR63TfeS

Exit mobile version