Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Παρακολουθώντας ένα οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων παρατηρώ με θλίψη πως ο Έλληνας εχει περάσει σε 2η να μην πω 3η μοίρα για αυτούς τους επαγγελματίες Έλληνες αντιρατσιστές. Τα περισσότερα ρεπορτάζ αφορούν τους “πρόσφυγες” μέσα σε ένα κλίμα του στυλ πως πρέπει να τους αποδεχτούμε, πως οι καημένοι τους παίρνουνε σε Ευρωπαϊκές χώρες τα ακριβά τιμαλφή (αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τα ανάποδα). Πραγματικά έπεσα σε μεγάλη θλίψη και αναρωτήθηκα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι Έλληνες αυτοί που θέλουν τον εξισλαμισμό και όλα τα εκατομμύρια της Ασίας να μπούνε μέσα στην χώρα μας.

Άγγελος, Θεσσαλία

Η “Ελληνική Αυγή” στηρίζει τους αγωνιζόμενους κάτοικους ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό

Σ πλευρό των αντιστεκόμενων Ελλήνων αγροτών, κτηνοτρόφων, και κατοίκων που αντιδρούν στην δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών στην περιοχή τους στέκεται ο Λαϊκός σύνδεσμος με τους βουλευτές και τα στελέχη του. Απέναντι στην δράση των παρακρατικών κουκουλοφόρων, που επιχειρούν να διαλύουν μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αντιστεκόμενων Ελλήνων, φερέφωνα μιας ανθελληνικής κυβέρνησης, που ζει στον κόσμο της εφαρμόζοντας τις ιδεοληψίες της. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Σ.Μ.

Η ψευτοδεξιά προσκύνησε το Μνημόνιο: Τα Ζάππεια του Σαμαρά ήταν νεανικές τρέλες…

Αποφάσισα να συμμετέχω στις απεργιακές κινητοποιήσεις λόγω του ότι ήδη έχουν κάνει την αρχή οι αγρότες και επειδή διαφαινόταν μαζική κινητοποίηση, όπως και έγινε. Το σημαντικότερο που έζησα ήταν η προσέλευση των “γνωστών-αγνώστων” μπαχαλάκηδων. Πιο συγκεκριμένα, ενώ βρισκόμασταν με φίλους στην κάτω γωνία της πλατείας Συντάγματος, απέναντι από το Public, περίπου στις 13:45, πέρασε δίπλα μας μία ομάδα από περίπου 20 νεαρά άτομα (15-25 ετών μεταξύ των οποίων και ένα κορίτσι), οι οποίοι είχαν ομοιόμορφη εμφάνιση με μαύρα ρούχα έχοντας τα πρόσωπά τους ακάλυπτα κρατούσαν στα χέρια τους μεταλλικά κοντάρια! Η ομάδα αυτή εγκαταστάθηκε κάτω από ένα δένδρο και περίμενε. Την ίδια ώρα, τα ΜΑΤ φόρεσαν τα κράνη τους και περίμεναν και αυτοί (προφανώς το σύνθημα για την έναρξη του παιχνιδιού). Όλος ο κόσμος γύρω μας είχε αντιληφθεί τι επρόκειτο να γίνει και αναρωτιόμασταν γιατί τα ΜΑΤ δεν πήγαιναν να τους πιάσουν, πριν ακόμα ξεκινήσουν να καταστρέφουν. Ακόμα και ο περιπτεράς γνωρίζει, οπότε αποφάσισε εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ώρα να κλείσει το περίπτερό του! Δεδομένου ότι η πορεία δεν είχε ολοκληρωθεί, η ομάδα των νεαρών περίμενε περίπου μέχρι τις 14:00, οπότε άρχισαν να ακροβολίζονται και να φορούν τις μάσκες τους. Μόλις ολοκληρώθηκε η πορεία με το τελευταίο μπλοκ των αναρχικών το οποίο συνόδευαν ΜΑΤατζήδες εκατέρωθεν, οι ακροβολισμένοι νεαροί άρχισαν το πανηγύρι. Μέσα σε 10 λεπτά, δεν είχε μείνει, πλέον, κανένας πολίτης στην πλατεία Συντάγματος. Για άλλη μία φορά οι παρακρατικοί ρουφιάνοι έκαναν τη δουλειά τους. Το περίεργο της όλης υπόθεσης ήταν ότι όλοι οι φωτορεπόρτερς είχαν εξαφανιστεί. Είναι πλέον φανερό ότι μόνο μία Χρυσή Αυγή μπορεί να σπάσει αυτό το καρκίνωμα που λέγεται “αναρχικοί” και να διασώσει τις περιουσίες των πολιτών και την δημόσια τάξη. Το “συνταγματικό τόξο” δεν έχει τέτοια πρόθεση εδώ και 40 χρόνια. Και πώς είναι δυνατόν να έχει, αφού οι “αγανακτισμένοι νεολαίοι” είναι, πολλές φορές, δικά τους παιδιά (βλ. Κουράκη)!

Φιλικά,Σπυρίδων Μ.

Ξεσηκώθηκαν οι νησιώτες: Μπλόκο με βράχους και φωτιές ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών στην Κω – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-febrouariou-2016#ixzz3zRCuI9hJ

Exit mobile version