Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα – Παρουσία του Συναγωνιστή Α. Γρέγου στην Ένωση Καπνοπωλών

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, παρουσία πλήθους υποστηρικτών και φίλων του κινήματος, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Νίκου Καψαλίδη με θέμα τα τραγικά γεγονότα της νύχτας των Ιμίων. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής και έκανε μια σύντομη αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα και στην μοναδική εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε από την Χρυσή Αυγή στην Αθήνα. Όσο αφορά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τη νύχτα των Ιμίων πρόσθεσε ότι όλα αυτά συμβαίνουν διότι η πατρίδα μας κυβερνάτε από προδότες που δεν τους απασχολεί το Εθνικό συμφέρον και το καλό της πατρίδας.

Αμέσως μετά ξεκίνησε την ομιλία του ο κεντρικός ομιλητής Νίκος Καψαλίδης όπου εξιστόρησε αναλυτικά τα γεγονότα της κρίσης των Ιμίων που εκείνη την βραδιά της 31ης Ιανουαρίου του 1996 στοίχισαν την ζωή τριών αξιωματικών του Ελληνικού στρατού. Οι πρώτοι που αντέδρασαν την ίδια κιόλας ημέρα για αυτήν την προδοτική συμφωνία των πολιτικών ήταν κάποιοι «τρελοί», «γραφικοί» ή «ακροδεξιοί» όπως τους αποκαλούσαν τα κανάλια, που διαμαρτύρονταν στην πλατεία συντάγματος για τους 3 ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους στα νερά του Αιγαίου. Ήταν μια δράκα Χρυσαυγίτες, μακριά από τους πολλούς που άδειαζαν τα σουπερμαρκετ φοβούμενοι ένα πόλεμο. Ανακουφισμένος  τώρα ο πολύς ο κόσμος βυθίζονταν πάλι στην υλιστική του ευδαιμονία ξεχνώντας τα 3 παλικάρια που έπεσαν εκτελώντας στο ακέραιο τον όρκο που είχαν δώσει, τον υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.  Τιμή σε αυτούς που η μοίρα τους όριζε να φυλάνε Θερμοπύλες. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 η προκαθορισμένη ομιλία στην Τ.Ο. Δράμας για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς αναφέρθηκε αρχικά στον ξεσηκωμό των κατοίκων σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα, όπου πρόκειται να δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας για λαθρομετανάστες. Κατόπιν εντολής Καμμένου, ο Ελληνικός Στρατός έχει καλεστεί να πράξει τα αντίθετα από ότι ορκίστηκε να κάνει. Αντί να φυλάξει τα σύνορα της Χώρας έγινε υπηρέτης των λαθροεισβολέων. Η δημιουργία αυτών των κέντρων από την κυβέρνηση των ΣΑΝΕΛ αποτελεί πιστή αντιγραφή των στρατοπέδων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών επί κυβερνήσεως Σαμαροβενιζέλων.

Επίσης, έγινε λόγος για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με το ασφαλιστικό και τον αγροτικό τομέα, την στήριξη της Χρυσής Αυγής στον Έλληνα πολίτη και την θερμή υποδοχή σε συναγωνιστές από τον κόσμο που τώρα διαδηλώνει ενάντια σε αυτά που προειδοποίησε το Κίνημα πολλούς μήνες πριν, όταν σύσσωμα όλα τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής ψήφιζαν τα κατάπτυστα νομοσχέδια. Τελειώνοντας την ομιλία ο συναγωνιστής, έκανε μια τοποθέτηση για τη ΝΔ του Μητσοτάκη που τάχτηκε ενάντια στους αγρότες και υπέρ των περικοπών των συντάξεων.
Μετά το πέρας της ομιλίας, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Στη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας παρευρέθηκε ο βουλευτής Α’  Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αντώνιος Γρέγος, προσκεκλημένος του προεδρείου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης είπε ότι, αν και κλήθηκαν όλοι οι βουλευτές του νομού, μόνο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανταποκρίθηκε, ενώ στηλίτευσε τις δηλώσεις των υπολοίπων κομμάτων για τα μέτρα σε βάρος του κλάδου τους αλλά και όλων των εργαζομένων γενικότερα. Στο χαιρετισμό του ο συναγωνιστής δεσμεύτηκε ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει, όπως έπραξε και στο παρελθόν, κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων στη βουλή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn405#ixzz3zTCYKRL8

Exit mobile version