Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταχειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή στην συνεδρίαση του Δήμου Δέλτα για το κέντρο λαθρομεταναστών στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Επευφημίες και χειροκροτήματα στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής

Την άρνησή της να συναινέσει στη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά, εξέφρασε μετά από εντάσεις και παρεμβάσεις η διοίκηση του Δήμου Δέλτα.

Στη διάρκεια της  πολύωρης συνεδρίασης τοποθετήθηκαν εκτός από το δήμαρχο, επικεφαλής παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και δημότες. Στο δημοτικό συμβούλιο παρευρέθηκαν οι συναγωνιστές Αντώνης Γρέγος (βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης) και Νίκος Χρυσομμάλης περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή.

Ο συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος κατά την τοποθέτηση του εξέφρασε την στήριξη του στις κινητοποιήσεις των κατοίκων, τόνιζε την κάθετη αντίθεσή του στην δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ με την συνεδρίαση

Διαβάστε επίσης: Από την Σπάρτη μέχρι την Σίνδο ξεχείλισε η λαϊκή οργή ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση
Αυτοψία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο κέντρο λαθρομεταναστών που ετοιμάζουν στην Θεσσαλονίκη: Ανάστατοι οι κάτοικοι Διαβατών – Ωραιοκάστρου
Κάτοικοι των Διαβατών έριξαν τον φράχτη και μπήκαν στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου – Τους περίμεναν τα ΜΑΤ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katacheirokroththhke-h-chrush-augh-sthn-sunedriash-tou-dhmou-delta-gia-to-k#ixzz3zUAv6pXr

Exit mobile version