Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικός ολετήρας ο Τσίπρας: Μνημόνιο και λαθρομετανάστες για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!

Εθνικός ολετήρας ο Τσίπρας: Μνημόνιο και λαθρομετανάστες για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή!

Την ώρα που το κράτος οδεύει προς την πλήρη διάλυσή του και ο πλήρης αφελληνισμός της Πατρίδας μας βρίσκεται εντός των συνόρων, το Μαξίμου ανησυχεί όχι για το αν θα χαράξει μια πολιτική που θα βγάλει την Ελλάδα από την δυσχερή θέση, αλλά αν θα ανεβάσει ποσοστά η Χρυσή Αυγή.

Το γραφείο του πρωθυπουργού πάνω στο παραλήρημά του εναντίον του εθνικισμού και του πατριωτισμού δεν δίστασε να εξαπολύσει τα βέλη του εναντίον χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες αποφάσισαν να μην ρισκάρουν με την ασφάλεια των πολιτών τους, κλείνοντας τα σύνορα.

Έτσι το Μαξίμου θέλοντας να δώσει μια αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και ξενοφοβική ρητορική, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τονίζει πως:

Η αποφασιστική υλοποίηση των ευρωπαϊκών αποφάσεων και της συμφωνίας με την Τουρκία είναι ο μοναδικός δρόμος για μια ανθρωπιστική και αλληλέγγυα διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος. Η χώρα μας πρωτοστατεί στον αγώνα να υλοποιηθεί μια πολιτική αντίστοιχη με το ανθρωπιστικό πρόσωπο της Ευρώπης και να αποτραπεί ο κατακερματισμός του ευρωπαϊκού χώρου και η ακροδεξιά οπισθοδρόμηση“.

Κοινώς η θλιβερή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στα χνάρια των προκατόχων της ξεπουλώντας και καταστρέφοντας ό,τι ελληνικό για να μην ανεβάσει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/majimou-mnhmonio-kai-lathrometanastes-gia-na-mhn-anebei-h-chrush-augh#ixzz3zWvf18Dn

Exit mobile version