Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Financial Times: Οι Ευρωπαίοι θα σφραγίσουν τα σύνορα και θα κάνουν την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Financial Times: Οι Ευρωπαίοι θα σφραγίσουν τα σύνορα και θα κάνουν την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών

Έχουμε πει πολλές φορές πως οι λεγόμενοι «ευρωπαίοι εταιροι» έχουν ήδη εκπονήσει σχέδιο για μετατροπή της χώρας μας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών, από όπου θα επιλέγουν το φτηνό εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες τους.

Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει η καπιταλιστική εφημερίδα Financial Times, έχει ήδη υπάρξει σχέδιο ενίσχυσης της συνοριοφυλακής για προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων από την επέλαση των λαθρομεταναστών. Μάλιστα, τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν και την αποστολή στρατού για αυτόν το σκοπό.

Ως εδώ θα έλεγε κανείς ότι η Ευρώπη ξυπνά και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το μείζον αυτό πρόβλημα. Το θέμα, όμως, είναι ότι τα σύνορα στα οποία αναφέρεται το ευρωπαϊκό σχέδιο δεν είναι τα ελληνοτουρκικά, αλλά τα ελληνοσκοπιανά. Κοινώς, αφήνουν την Ελλάδα έρμαιο των τουρκικών ορέξεων, των ιδεοληψιών περί «ανοιχτών συνόρων» και των λαθρομεταναστών, θέτοντας ως «σύνορα της Ευρώπης» τα ελληνοσκοπιανά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/financial-times-oi-eurwpaioi-tha-sfragisoun-ta-sunora-kai-tha-kanoun-thn-el#ixzz3zWxmuq4U

Exit mobile version