Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Έβρος

Κομοτηνή: Την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2016, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος μας, προσήλθαν στα γραφεία της Τοπικής μας, για να συμμετέχουν στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Ο Συναγωνιστής Αλατζάς Ελευθέριος, αφού έκανε μια αναδρομή στις δράσεις του έτους που πέρασε, δήλωσε υπερήφανος για όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες  για την συνέχιση του δίκαιου αγώνα μας. Κατόπιν, κόβοντας την βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους μια καλή αγωνιστική χρονιά  έχοντας πρωτεύοντα στόχο την απελευθέρωση της Πατρίδας μας με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία.

Κλιμάκιο της  Ν.Ε. Έβρου Χρυσής Αυγής  με τον γραμματέα και περιφερειακό σύμβουλο Κιτσόπουλο Χρήστο την Πέμπτη 4-2-2016 αργά το βράδυ αφού πέρασε από το μπλόκο τον αγροτών στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης κατέληξε και πάλι στο μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο Κήπων δηλώνοντας  έμπρακτα την συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής  στον αγώνα των αγροτών. Οι άνθρωποι του μόχθου που στην ουσία είναι οι στυλοβάτες της πατρίδας μας και της πραγματικής οικονομίας υποδέθηκαν το κλιμάκιο των συναγωνιστών και τους προσκάλεσαν στα πρόχειρα  παραπήγματα που έστησαν για να προφυλαχθούν από την βροχή που έπεφτε  να συζητήσουν και να ακούσουν τις θέσεις του κινήματος.

Στις δύο ώρες που κράτησε η συζήτηση ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος  ανέφερε ότι τίθεται πλέον θέμα ζωής και θανάτου για τους αγρότες και κτηνοτρόφους και αν δεν αγωνισθούν, θα χάσουν τα χωράφια και τα ζώα τους.  Τα ελάχιστα ζώα που απέμειναν πλέων στον νομό Έβρο μετά της ζοωνόσους που έπληξαν την περιοχή ακλουθώντας τις εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφού άφησαν τις ασθένειες να έρθουν από Τουρκία απαγορεύοντας στην αρχή τον εμβολιασμό  και αφού εξοντώθηκε σχεδόν όλο το ζωικό κεφάλαιο μετά έδωσαν εντολή να εμβολιαστούν τα ζώα, επίσης να μην ξεχάσουμε και τους απλήρωτους τευτλοπαραγωγούς του εργοστασίου Ζάχαρης στην Ορεστιάδα.

Η άγρια και χωρίς λογική  φορολόγησή τους, που επιβάλετε από τους δανειστές τοκογλύφους καθώς και οι δυσβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές που θα κληθούν να καταβάλλουν, δεν τους αφήνουν πια πολλά περιθώρια, παρά να επιλέξουν τον δρόμο του αγώνα και κοντά τους πρέπει να σταθούμε όλοι μας. Για  χρόνια οι αγρότες εμπαίζονταν από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της εξουσίας, προκειμένου να υφαρπάξουν τις ψήφους τους. Όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα κατάφεραν να διαλύσουν κάθε τι παραγωγικό που υπήρχε σ αυτή την χώρα και να προσπαθούν να το ξεπουλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn406#ixzz3zZfIBoQf

Exit mobile version