Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να δώσουν οι Συριζαίοι… το καλό παράδειγμα!

Να δώσουν οι Συριζαίοι... το καλό παράδειγμα!

Οι προεκλογικές εξαγγελίες του Σύριζα περιλάμβαναν – εκτός του… σκισίματος του μνημονίου – την κατάργηση των ΜΑΤ και το κλείσιμο των «κέντρων φιλοξενίας».

Σήμερα βλέπουμε τα ΜΑΤ να βαράνε στο ψαχνό όλους εκείνους που εξαπάτησε η κυβέρνηση της αριστεράς, αλλά και να ετοιμάζουν δεκάδες Αμυγδαλέζες ανά την επικράτεια για να φιλοξενήσουν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που μας στέλνει η Τουρκία την οποία επισήμως επιδοτούμε οικονομικά για να κρατήσει τους πρόσφυγες εντός των συνόρων της.

Εφόσον η αριστερά επιμένει να αναπαύεται επάνω στο ροζ συννεφάκι των ιδεοληψιών της, οφείλει πρωτίστως να δώσει το καλό παράδειγμα στους «παλιορατσιστές» και «φασίστες» Έλληνες: Να διαθέσει άμεσα στους πρόσφυγες, τα γραφεία των Νομαρχιακών της Επιτροπών, τοπικές οργανώσεις, γραφεία βουλευτών και επίσης να συνδράμει οικονομικά στην περίθαλψή τους.

Αυτό φυσικά δεν θα λύσει το «προσφυγικό» ζήτημα. Θα ήταν μια συμβολική κίνηση για να αποδείξει ότι ο «ανθρωπισμός» των συριζαίων δεν είναι ΑΠΑΤΗ όπως πιστεύει σήμερα η πλειοψηφία των Ελλήνων.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-dwsoun-oi-surizaioi…-to-kalo-paradeigma#ixzz3zZlKqtYD

Exit mobile version