Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Νέα Δημοκρατία στο πλευρό των λαθρομεταναστών: Επιθεώρηση των Hot Spot και συγχαρητήρια στις ΜΚΟ από τον Μητσοτάκη! ΒΙΝΤΕΟ

Η Νέα Δημοκρατία στο πλευρό των λαθρομεταναστών: Επιθεώρηση των Hot Spot και συγχαρητήρια στις ΜΚΟ από τον Μητσοτάκη! ΒΙΝΤΕΟ

Όσοι έχουν ακόμα αυταπάτες ότι η νουδούλα και ο Σύριζα έχουν την οποιαδήποτε διαφορά όσον αφορά την πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, που πλήττει την Πατρίδα μας, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Δεν είναι μόνο το ένοχο παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας, όταν επί κυβερνήσεώς της η Ελλάδα ήταν γεμάτη με λαθρομετανάστες. Πλέον έχουμε και φρέσκιες δηλώσεις από τον νέο πρόεδρο της ψευτοδεξιάς.

Συγκεκριμένα, σήμερα βρέθηκε στη Μυτιλήνη ο Μητσοτάκης. Πρώτα επισκέφτηκε το Κέντρο Υποδοχής προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή της Μόριας και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους. Στη συνέχεια προέβη σε… βαρυσήμαντες δηλώσεις, τις οποίες και σας παραθέτουμε αυτούσιες:

«Επισκέπτομαι, σήμερα, το πρώτο Κέντρο Υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, στη Λέσβο. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Frontex, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, των διεθνών οργανισμών, των υπηρεσιών της Κυβέρνησης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν για να αντιμετωπίσουν ένα εξαιρετικά οξύ πρόβλημα.

Η χώρα αντιμετωπίζει, σήμερα, ένα τεράστιο πρόβλημα. Ένα πρόβλημα το οποίο έχει και ανθρωπιστική διάσταση, αλλά και διάσταση ασφάλειας. Ένα πρόβλημα, το οποίο, δυστυχώς, επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο από τους κακούς χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο, ότι η Κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για την κατασκευή των hot spots, στα πέντε νησιά του Αιγαίου.Είναι, όμως, επίσης ξεκάθαρο, ότι η κατασκευή των hot spots από μόνη της, δεν θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι πολύ πιο σύνθετο. Χρειάζεται μια οργανωμένη αντιμετώπιση από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρειάζεται τα κράτη – μέλη της Ευρώπης να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι στους πρόσφυγες, οι οποίοι πρόκειται να μεταγκατασταθούν στην Ευρώπη.

Και χρειάζεται, βέβαια, και η ίδια η Τουρκία να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Διότι το πρόβλημα αυτό δεν πρόκειται να λυθεί, εάν δεν υπάρξει μια ουσιαστική ανάμειξη της Τουρκίας στην αντιμετώπισή του».

Πέρα από τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη προς την κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ και τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους, βλέπουμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμφωνεί πλήρως με την δημιουργία των Hot Spot που έχουν βγάλει τους κατοίκους των νησιών στα… κάγκελα.

Ίσως προβεί σε… επίθεση εναντίον του Σύριζα στην συνέχεια, επειδή αυτός θα έκανε τα Hot Spot πιο πολυτελή…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nea-dhmokratia-sto-pleuro-twn-lathrometanastwn-epithewrhsh-twn-hot-spot-k#ixzz3zaD8taTT

Exit mobile version