Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Δεύτερο φράχτη υψώνουν οι σκοπιανοί στα σύνορα

Απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών η Ελλάδα: Δεύτερο φράχτη υψώνουν οι σκοπιανοί στα σύνορα

Όχι έναν, αλλά δύο φράχτες θα έχουν συντόμως τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, που όπως γράφουν οι Financial Times προορίζονται για να γίνουν τα «ευρωπαϊκά σύνορα».

Ήδη υπάρχει ένας φράχτης στην περιοχή, που εμποδίζει το πέρασμα των λαθρομεταναστών προς τα Σκόπια, όμως όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ήδη σκαπτικά μηχανήματα του στρατού των Σκοπίων ξεκίνησαν από το Σάββατο τις εργασίες για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου και ήδη στρατιώτες της χώρας έχουν ξεκινήσει να υψώνουν έναν παράλληλο φράχτη.

Αυτό σε συνδυασμό με το πρόσφατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο οι «ευρωπαίοι εταίροι» είναι έτοιμοι να στείλουν μέχρι και στρατό στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, σημαίνει ότι η Ελλάδα αφήνεται έρμαιο των τουρκικών ορέξεων, των ιδεοληψιών περί «ανοιχτών συνόρων» και των λαθρομεταναστών.

Έτσι η Ελλάδα θα γίνει γκέτο λαθρομεταναστών και στην Ειδομένη δύο φράχτες θα χωρίζουν δύο κόσμους. Από την μία η Ελλάδα και οι Έλληνες που θα υποφέρουν από την λαθρομετανάστευση και την καταστροφή της Πατρίδας μας και από την άλλη οι «ευρωπαίοι», συμπεριλαμβανομένων των σκοπιανών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-enas-aperantos-kataulismos-lathrometanastwn-deutero-frachth-upswno#ixzz3zbiXVSmp

Exit mobile version