Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Hot spot: Ένα… δημοφιλές μαγαζί!

Hot spot: Ένα... δημοφιλές μαγαζί!

Αν ψάξει κάποιος στα σύγχρονα αγγλοελληνικά λεξικά για την μετάφραση της πασίγνωστης πια λέξης “Hot spot”, εκτός από την συνηθισμένη μετάφραση που είναι «δημοφιλές μαγαζί», θα βρεί ακόμα δεκάδες έννοιες που αντιστοιχούν στην πιο… hot λέξη της σύγχρονης Ελλάδος. Ας τις πάρουμε όλες μια-μια να δούμε αν αντιπροσωπεύουν την κατάντια της κατευθυνόμενης και επερχόμενης καταστροφής της πατρίδος μας.

Δημοφιλές μαγαζί: Μα φυσικά και είναι αφού εκατοντάδες λαθραίοι από κάθε γωνιά του πλανήτη έρχονται για να κατοικήσουν εκεί. Είναι βέβαια και πολύ δημοφιλές μαγαζί, γιατί εκατοντάδες Μ.Κ.Ο. βγάζουν εκατομμύρια ευρώ με πρόσχημα την ανθρωπιά που ξαφνικά απέκτησαν και μετριέται σε πολλά αιματοβαμμένα χαρτονομίσματα.

Θερμή περιοχή, θερμή κηλίδα: Μα φυσικά είναι, αφού αποτελεί πεδίο δράσης πολλών θερμόαιμων αλλοδαπών, που μέσα εκεί οργανώνουν τα σχέδια τους για αιματοκύλισμα των χωρών της Ευρώπης.

Θέατρο πολέμου, εστία αναταραχών: Μα φυσικά και είναι, αφού εκεί αυτές τις μέρες χιλιάδες Ελληνες, που ξαφνικά είδαν το κακό δίπλα τους, άρχισαν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και η «αριστερή» κυβέρνηση με τις ευλογίες του πάλαι ποτέ ψευτοπατριώτη, Καμμένου, δείχνει το δημοκρατικό της πρόσωπο μετατρέποντας όλες τις περιοχές σε ένα θέατρο πολέμου με τα ματ που κάποτε ήθελαν να καταργήσουν να βαράνε στο ψαχνό.

Σημείο μετάδοσης μικροβίων: Μα φυσικά και είναι, αφού εκεί όλες οι ξεχασμένες και όλες οι νέες μεταδοτικές ασθένειες περνάνε από εκεί. Από την χολέλα μέχρι το Aids και τον νέο ιό Ζίκα η υγεία των Ελλήνων βρίσκεται σε νέο εφιαλτικό κίνδυνο.

Οξύ πυόδερμα: Η αιτιολογία παραμένει ασαφής, αλλά φαίνεται να αποτελεί εκδήλωση αλλοιωμένης ανοσολογικής αντιδραστικότητας των ουδετερόφιλων σε άγνωστο αντιγόνο. Aυτός είναι σίγουρα ο απόλυτος ορισμός της ερμαφρόδιτης συγκυβέρνησης που ο ά-σοφος λαός της Ελλάδος ψήφισε να μας καταστρέψει.

Έλα μαζί μας Έλληνα. Νίκα το φόβο σου. Ελα με την Χρυσή Αυγή, να σώσουμε ότι απέμεινε απ την δύσμοιρη πατρίδα μας.

ΟΧΙ ΣΤΟ «ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΜΑΓΑΖΙ HOT SPOT» ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Καλτσίδης Γιάννης, Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hot-spot-dhmofiles-magazi#ixzz3zcPtDCVV

Exit mobile version