Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Οι κάτοικοι του Πειραιά σήμερα το πρωί ήταν στο Σχιστό για να διαμαρτυρηθούν για το κέντρο λαθρομεταναστών που προσπαθούν να στήσουν στην γειτονιά τους. Ευρισκόμενος εκεί διαπίστωσα μια θλιβερή μειοψηφία αριστεριστών, οι οποίοι κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κράνη προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν την συγκέντρωση των Πειραιωτών που δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά αμύνονταν απέναντι στον πλήρη αφελληνισμό που τους επιβάλλει το ίδιο το κράτος. Το κέντρο υποδοχής βάζει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές μας, την δημόσια υγεία και στον πολύπαθο Πειραιά προστίθεται ακόμη ένα σημείο εκκίνησης ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Το τραγικότερο όλων ήταν ότι τα κόμματα τα οποία σε όλες τις εκλογές ζητούν την ψήφο των Πειραιωτών ήταν απόντα. Οι μόνοι βουλευτές ήταν αυτοί της Χρυσής Αυγής που ύψωσαν το ηθικό των κατοίκων και προς τιμήν τους ήρθαν για να σταθούν δίπλα στον απλό λαό και να φωνάξουν μαζί τους κατά του κέντρου λαθρομεταναστών στο Σχιστό.

Κ.Μ.

Να δώσουν οι Συριζαίοι… το καλό παράδειγμα!

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, οι Έλληνες πολίτες ζήτησαν να αποσυρθεί η λεγόμενη νεοταξική κάρτα του πολίτη. Χιλιάδες πολίτες, ιερείς, μοναχοί από τη κοιτίδα του χριστιανισμού το Άγιον Όρος, ζήτησαν να αποσυρθεί το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο που φακελώνει τους πολίτες και ασφαλώς είναι σιωνιστικής προελεύσεως όπως ανέφεραν. Το μοναδικό κοινοβουλευτικό κόμμα που βρισκόταν εκεί με πολυπληθή αντιπροσωπεία βουλευτών ήταν η Χρυσή Αυγή, η οποία παραμένει σταθερή και αμετακίνητη ενάντια στην παγκόσμια θρησκεία που επιβάλλουν τα αιώνια παράσιτα της ανθρωπότητας. Με συνέπεια λόγων και έργων παραμένουν πιστοί στον αγώνα τους για Πατρίδα Πίστη Ελευθερία με μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση της πατρίδας, ώστε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

Πατήρ Δημήτριος

6-2-1934: Η εξέγερση του Παρισιού και ο Έλληνας της ACTION FRANCAISE

Κάθε μέρα που περνά δικαιώνονται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής. Λέγοντας ότι μέσα στους “πρόσφυγες” βρίσκονται και πολλοί φανατικοί ισλαμιστές δηλαδή σε απλά ελληνικά οι δολοφόνοι του ISIS. Μας λένε πως με την προέλαση του συριακού στρατού στο Χαλέπι αυξάνονται οι “πρόσφυγες”. Αυτό ακούγεται  σαν τακτική υποχώρηση  των ηττημένων. Το ισλαμικό χαλιφάτο βρίσκεται προ μιας ήττας και μεταφέρει τις δυνάμεις του σε άλλο πεδίο μάχης. Στην μαλθακή και εν πολλοίς άοπλη Ευρώπη, η οποία θα πάψει να υπάρχει όπως την γνωρίζαμε χιλιάδες τώρα χρόνια αν δεν αλλάξει ριζικά, και δεν ξυπνήσει. Η άνοδος των εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη με πρωτοπόρα την Χρυσή Αυγή επισπεύδει τις εξελίξεις. Έρχεται ένας αγώνας στη κυριολεξία υπέρ βωμών και εστιών!

Ν.Π.

Σφίγγει ο κλοιός για τους αμερικανοκίνητους τζιχαντιστές στη Συρία 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-9-febrouariou-2016#ixzz3zedMXpgv

Exit mobile version