Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είμαστε οι «εθνικιστές» που έχουν συνηθίσει

Δεν είμαστε οι «εθνικιστές» που έχουν συνηθίσει

Η σταλινικού τύπου κυβέρνηση της Αριστεράς, αποφάσισε και διέταξε – µέσω του Αττικάρχη και της ΓΑΔΑ – να απαγορεύσει την διεξαγωγή της µεγάλης Εθνικιστικής συγκέντρωσης των Ιµίων στις 30 Ιανουαρίου του 2016, επειδή τα γνωστά τσιράκια της εκάστοτε εξουσίας, είχαν αναγγείλει ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ακριβώς στο σηµείο όπου κάθε χρόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιµά τους Γενναίους Ήρωες Αξιωµατικούς.

Το 2008 ήταν το ίδιο το παρακράτος που έκανε την «βρώµικη δουλειά» για λογαριασµό της κυβέρνησης. Προχθές οι µάσκες έπεσαν (ακόµα µία φορά) και την απαγόρευση ανέλαβε το ίδιο το κράτος, που βαδίζει στα χνάρια της προηγούµενης κυβέρνησης η οποία επίσης απαγόρευσε αρκετές Εθνικιστικές συγκεντρώσεις, όπως τον Μελιγαλά, διανοµές τροφίµων και άλλα πολλά…

Η «ελαφροδεξιά» των µνηµονίων έφυγε, η αριστερά των µνηµονίων ήρθε… Τίποτε άλλο δεν άλλαξε. Ούτε το µίσος της εκάστοτε εξουσίας απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνηµα που παραµένει ανυπότακτο.

Όµως πήραν την απάντησή τους από χιλιάδες περήφανους Έλληνες Εθνικιστές το βράδυ του 30ης Ιανουαρίου και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε ξανά πως δεν συµβιβάζεται µε το ανθελληνικό καθεστώς που συνοµιλεί µε τροµοκράτες αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ!

Μάταιος ο κόπος τους λοιπόν. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι οι Χρυσαυγίτες δεν είναι οι «επαναστάτες» που έχουν συνηθίσει και δεν θα γίνουµε ποτέ σαν όλους αυτούς. Παραµένουµε αφοσιωµένοι στον εθνικιστικό σκοπό µας και αφήνουµε το µίσος τους να πυρώνει τις καρδιές µας.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ να δίνουµε τους αγώνες µας ενάντια στις απαγορεύσεις του συστήµατος. Ό,τι και να κάνουν δεν µπορούν να απαγορεύσουν την ΕΛΛΑΔΑ ούτε να ξεριζώσουν την ελληνική ψυχή που θεριεύει κάθε φορά που κάποιοι προσπαθούν να την υποτάξουν.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-eimaste-oi-ethnikistes-pou-echoun-sunhthisei#ixzz3zhHvrccu

Exit mobile version