Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στα χημικά ετοιμάζεται να πνίξει τον Εθνικό Ξεσηκωμό η κυβέρνηση της… αριστεράς

Στα χημικά ετοιμάζεται να πνίξει τον Εθνικό Ξεσηκωμό η κυβέρνηση της... αριστεράς

Σε πολύ δεινή θέση έχουν έρθει οι πολιτικάντηδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ., αφού πλέον βιώνουν πλήρως τις συνθήκες που αντιστοιχούν σε μία ανθελληνική, μνημονιακή κυβέρνηση. Ήδη όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι της χώρας έχουν ξεσηκωθεί με μπροστάρηδες τους αγρότες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περικυκλωθεί η Βουλή από τα τρακτέρ και τους υπόλοιπους κλάδους.

Η κυβέρνηση βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, αφού από τη μία βρίσκεται το πολιτικό κόστος και από την άλλη η Μέρκελ. Ο Σύριζα και οι Ανέλ έχουν προσκυνήσει τα μνημόνια και πλέον δεν υπάρχει υποχώρηση ως προς αυτό. Έτσι στις αγροτικές κινητοποιήσεις βλέπουν το πολιτικό τους τέλος και την κατάληξή τους στην πλήρη ανυποληψία.

Η κατάσταση αυτή, προφανώς, και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από μία κυβέρνηση που απαρτίζεται από γραφικούς και από θιασώτες του Κιμ Γιονγκ Ουν και παρόμοιων κομμουνιστικών καθεστώτων. Έτσι ήδη η κυβέρνηση καταστρώνει πλάνα για την αστυνομοκρατία που θα επικρατήσει στο κέντρο των Αθηνών τις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο μέρος του σχεδίου περιλαμβάνει την Τροχαία, ώστε να σταματήσουν τα τρακτέρ έξω από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, είπε: «αν ανέβω με το αυτοκίνητό μου στο πεζοδρόμιο νομίζω η Τροχαία θα με σταματήσει. Επιπλέον υπάρχουν κανόνες για το ποια οχήματα μπορούν να μπουν στο κέντρο της Αθήνας».

Το δεύτερο μέρος του σχεδίου αποκαλύπτεται από την ΠΟΑΣΥ και περιλαμβάνει πολύ ξύλο και χημικά, ίσως και χρήση των γνωστών κουκουλοφόρων, άμα οι τελευταίοι δεν φοβηθούν τις… γκλίτσες των αγροτών. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) είπε ότι «το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών» και ότι «είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο».

Ουσιαστικά αυτή ήταν η αποκάλυψη του σχεδίου για μαζική βία από την κυβέρνηση της αριστεράς τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-chhmika-etoimazetai-na-pnijei-ton-ethniko-jeshkwmo-h-kubernhsh-ths…-a#ixzz3zhOMb0Yl

Exit mobile version