Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα γυρνάει τώρα ο “συνεπής” Λεβέντης: Πού να μπερδευόμαστε τώρα με παραιτήσεις βουλευτών…

Τα γυρνάει τώρα ο “συνεπής” Λεβέντης: Πού να μπερδευόμαστε τώρα με παραιτήσεις βουλευτών...

Ως «λαγός» και «κουνέλι» μαζί υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης φέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ευθέως αυτό που οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο επιζητούν στα κρυφά για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, δίνει σωρεία συνεντεύξεων στα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία φροντίζουν να περνούν το σχετικό μήνυμα.

Μέσα, όμως, στον ορυμαγδό των συνεντεύξεων βγαίνει και μια άλλη σχετική είδηση. Στην ερώτηση «Είχατε δεσμευτεί για αλλαγή των βουλευτών του κόμματός σας ανά εξάμηνο, το οποίο και έχει παρέλθει. Τι σκοπεύετε να κάνετε;», ο «θεωρητικός» του… φραπόγαλου απήντησε ως εξής: «Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που είχαμε πει και προεκλογικά. Απλά μέσα από τη Βουλή αντιλαμβάνομαι πως μέσα σε ένα εξάμηνο ίσως δεν προλαβαίνουν οι βουλευτές να παράγουν το έργο που θα μπορούσαν. Είμαστε σε επικοινωνία με όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, με όλους τους υποψηφίους στη λίστα και έχουμε συμφωνήσει πως όλα θα λυθούν με δημοκρατικό και δίκαιο τρόπο και με μοναδική σκέψη ότι το κόμμα πρέπει να προσφέρει και να έχει άνοδο».

Με απλά λόγια, ο «πρόεδρος» ετοιμάζεται για μια ακόμη θεαματική κωλοτούμπα, η οποία θα τον γελοιοποιήσει ακόμη περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού Λαού και θα δείξει ξανά το αληθινό του πρόσωπο.

Η «αλλαγή» βουλευτών από 6μηνο θα γίνει αρχικά 12μηνο και μετά «έχει ο Θεός»… Κλασικός πολιτικάντης και ο Λεβέντης, ο οποίος όμως θα αποδειχθεί κι αυτός αρχηγός βουλευτικού κόμματος της μιας χρήσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-kwlotoumpa-lebenth-tha-to-skeftw-an-tha-paraiththoun-oi-bouleutes-mou-m#ixzz3zhTOM227

Exit mobile version