Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Φλώρινα, Πάτρα

Η Τ.Ο. Καβάλας μαζί με Συναγωνιστές από τον Πυρήνα Άμφισσας για ακόμη μια φορά βρέθηκε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό του νομού Καβάλας, πραγματοποιώντας το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ενημερωτική εξόρμηση στα χωριά Αμυγδαλέωνας, Ζυγός και Κρυονέρι. Σε αυτή την ενημερωτική δράση οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν υλικό του κινήματος και πιο συγκεκριμένα εφημερίδες και φυλλάδια με το αγροτικό πρόγραμμα.

Είναι φανερό πλέον ότι η θηλιά έχει φτάσει στο λαιμό και πνίγει καθημερινά τον Έλληνα που δικαίως αναγνωρίζει την Χρυσή Αυγή ως την μοναδική δύναμη που μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από το αδιέξοδο της κρίσης των μνημονίων. Η οργή ξεχειλίζει στα πρόσωπα των συμπολιτών μας που βλέπουν την περιούσια τους να εξανεμίζεται καθημερινά και τις μικρές παραδοσιακές επιχειρήσεις στα χωριά να κλείνουν. Άραγε αυτό είναι το πεπρωμένο του Λαού μας να σβήσει μέσα στην απαξίωση που γεννά η νέα τάξη που φέρνει η παγκοσμιοποίηση ή να δώσει μια τελική μάχη μαζί με τους Εθνικιστές και να τολμήσει την ΝΙΚΗ; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί στο άμεσο μέλλον διότι οι δοκιμασίες που έρχονται θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας.

Σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή που μαζί με τον Αρχηγό δίνει την τελική μάχη για την Ελλάδα ενάντια σε ολόκληρό το σύστημα που μισεί λυσσαλέα τον Εθνικισμό μας και αυτό είναι και η επιβεβαίωση της δύναμης μας. Η ΝΙΚΗ είναι μπροστά μας και βαδίζουμε με σταθερά βήματα προς αυτήν για γίνουν πραγματικότητα όλες οι ελπίδες και πόθοι του Λαού μας.

Tην Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η Τ.Ο. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τίμησε τη θυσία των υπερασπιστών της Φλώρινας από την άνανδρη επίθεση των αναρχο-κομμουνιστικών ορδών. Το ξημέρωμα της 12ης Φεβρουαρίου 1949, ο παντελώς ψευδεπίγραφος “δημοκρατικός” στρατός επιτέθηκε με σκοπό να καταλάβει τη Φλώρινα, για να την κάνει πρωτεύουσα κράτους του  σλαβο-κομμουνιστικού του συρφετού. Το ύψωμα 1033 που δεσπόζει πάνω από την πόλη, πατήθηκε από τους εαμοβουλγάρους, παρά την αυτοθυσία των λιγοστών υπερασπιστών του, με επικεφαλής τον ήρωα ανθυπολοχαγό Χαράλαμπο Καστρισιανάκη, που οι βέβηλοι καταπατητές του Ιερού Εδάφους της Μακεδονίας μας βάναυσα κατακρεούργησαν. Το χάραμα όμως τους βρήκε  οικτρά ηττημένους με απώλειες πολλαπλάσιες από τον γενναίο Εθνικό Στρατό που ξανά, όπως πάντα, κερδίζει τελικά τις Θερμοπύλες.

Αυτή τη μάχη, τη Μάχη της Φλώρινας όπως είναι γνωστή στους Ακρίτες κατοίκους της,  τιμά κάθε ελεύθερη Φλωρινιώτικη Ελληνική Ψυχή κάθε χρόνο σαν επέτειο Εθνικής Μνήμης στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο, μερικές εκατοντάδες μέτρα νότια του Ιστορικού Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου όπου τελείται το μνημόσυνο των Ηρώων υπερασπιστών της πόλης και της Ελλάδος. Παρόντες οι εκπρόσωποι της Τ.Ο. Φλώρινας της Χρυσής Αυγής με κατάθεση στεφάνου στο κοιμητήριο και στο Ηρώο της κοντινής κοινότητας Πρώτης της οποίας οι απλοί αγρότες κάτοικοι,  αντιστεκόμενοι στους εισβολείς στη βόρεια πλευρά του 1033, μέτρησαν τους νεκρούς τους. ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Ομιλίες στην Τ.Ο. Πατρών σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn408#ixzz3zlJjsYM8

Exit mobile version