Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσιράκια των νεοϊμπεριαλιστών το “συνταγματικό τόξο”

Τσιράκια των νεοϊμπεριαλιστών το “συνταγματικό τόξο”

Η προμελετημένη κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από το μέλος του ΝΑΤΟ Τουρκία και η δολοφονία του Ρώσου πιλότου από Τούρκο μέλος της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων έγινε στις 24.11.2015.

Την ίδια ημέρα κατόπιν αιτήματος της Άγκυρας συνεδρίασε το ΝΑΤΟ και επικρότησε της ενέργεια της Τουρκίας, με την επίσημη Ελλάδα να στηρίζει αυτή την ενέργεια.

Από τις 24.11. έως σήμερα η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί κατόπιν συνεννόησης με το ΝΑΤΟ την Ρωσία,  διακινδυνεύοντας την στρατιωτική κλιμάκωση με την πυρηνική αυτή υπερδύναμη.

Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού και στο μεσοδιάστημα καμία πολιτική δύναμη πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχει τολμήσει να καταφερθεί εναντίον της νεοοθωμανικής προκλητικότητας της Άγκυρας και της νεοιμπεριαλιστικής επιθετικότητας της Ουάσιγκτον στην Μέση Ανατολή, κάτι που απερίφραστα αποδεικνύει την οσφυοκαμψία και δουλικότητα του «συνταγματικού τόξου» στα συμφέροντα των ΗΠΑ και της Τουρκίας.

Το σύνθημα που αρμόζει και χαρακτηρίζει τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου είναι «λακέδες των νεοιμπεριαλιστών ενωθείτε», ένα σύνθημα το οποίο αποτελεί πλέον  την συγκολλητική τους ιδεολογία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-suntagmatiko-tojo-lakes-twn-neoimperialistwn#ixzz3zlKcVzRh

Exit mobile version