Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αγαπητοί μου Έλληνες της Χρυσής Αυγής. Θέλω να εκφράσω την συμπαράσταση και την ευγνωμοσύνη μου στο Εθνικιστικό Κίνημα που παλεύει με προδότες και μασόνους. Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Δώστε τους να καταλάβουν ότι ο ορθόδοξος ελληνικός λαός δεν την θέλει αυτή την κάρτα. Γεννηθήκαμε και θα πεθάνουμε Έλληνες. Δώστε την μάχη να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο. Δώστε τον αγώνα τον καλό και ο ελληνικός λαός θα σας δικαιώσει. Καλή δύναμη στο έργο σας. Είμαι και θα παραμείνω πιστός στη Χρυσή Αυγή για πάντα.

Κωνσταντίνος

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε: Καλοδεχούμενοι όλοι οι λαθρομετανάστες για τον ανθέλληνα Μπουτάρη

Θα ήθελα να αναφερθώ στις εικόνες που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες. Έλληνες να τρώνε ξύλο και χημικά από τα ΜΑΤ επειδή δεν θέλουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα οποία θα κατασκευάσουν μέσα στις πόλεις τους. Στον αντίποδα δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αστυνομικό που βγήκε σε διαθεσιμότητα, όταν σύσσωμη η ελληνική κοινωνία «ανατρίχιασε από εκείνο το δολοφονικό»  χαστούκι στον «άτυχο» λαθρομετανάστη. Έχω την εντύπωση πως οι “προοδευτικοί” τελειώνουν σιγά σιγά μιας και είτε το θέλουν είτε όχι θα έρθουν κάποια στιγμή αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Όσο για τους αστυνομικούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σηκώνουν χέρι πάνω σε Έλληνες που παλεύουν για την πατρίδα τους, ας θυμηθούν τον όρκο που δώσανε! Και ας προστατεύσουν κι αυτοί επιτέλους, αν όχι την πατρίδα τους, τουλάχιστον τις οικογένειες τους.

Α.Β.

Τσιράκια των νεοϊμπεριαλιστών το “συνταγματικό τόξο”

Όλη η ελληνική κοινωνία θέλει να δείρει τους βουλευτές και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ! Όλη η ελληνική κοινωνία, στέκεται απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό έχοντας διαπιστώσει πως πλήττεται η εθνική μας οικονομία και η ίδια η υπόσταση πολλών επαγγελματικών κλάδων. Ο έκτος χρόνος μνημονίων βρίσκει την πατρίδα κατεστραμμένη. Ενώ η επέμβαση του πάντοτε ανθελληνικού ΝΑΤΟ βάζει μονομερώς την Τουρκία στο Αιγαίο σε κοινές περιπολίες. Οι ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και πολλά χρόνια μικραίνουν με τις διαρκείς υποχωρήσεις τους όλο και περισσότερο τη πατρίδα μας μετατρέποντας την σε ένα θλιβερό δορυφόρο των τούρκων. Οι Έλληνες καλούνται να διαλέξουν σε τι χώρα θέλουν ζήσουν. Σε μια αποικία χρέους  ή σε μια πατρίδα που τους παρέδωσαν οι πρόγονοί τους δια μέσου των αιώνων χύνοντας ποταμούς αίματος για το σκοπό της Ελευθερίας και της Εθνικής ανεξαρτησίας.

Σ.Μ.

Ιδεολογικές ιχνηλασίες του Μετώπου Νεολαίας στον Υπαρξισμό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-11-febrouariou-2016#ixzz3zobGSONO

Exit mobile version