Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος για αγροτικές κινητοποιήσεις, κέντρα λαθρομεταναστών και κοινές περιπολίες στο Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθήνων Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την κύρωση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ.

Ο συναγωνιστής αρχικά εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογενειών των Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, σημειώνοντας πως υπάρχουν Έλληνες που μάχονται για να προασπίζουν την Ελευθερία και την Τιμή τους Έθνους μας.

Εν συνεχεία, σχολίασε την κωλοτούμπα Καμμένου σχετικά με τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στα ελληνικά χωρικά ύδατα, οποίος τα δέχθηκε χωρίς καμία αντίδραση. Επιπλέον απάντησε στις συκοφαντίες ενός συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ που προσπάθησε να ρίξει λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής της  τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, τονίζοντας πως οι υποστηρικτές του Κινήματός μας μπορούν να πηγαίνουν στις συγκεντρώσεις όπως κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νεοδημοκράτη Σταμάτη που έκανε λόγω για παραβίαση του Συντάγματος, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος του πρότεινε να ακούσει ο ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά που δίνει εντολές σε δικαστικούς να προφυλακίσει βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως και την ομολογία ης σκευωρίας με τον περίφημο βίντεο Μπαλτάκου. Παράλληλα υπενθύμισε στον εκπρόσωπο της ΝΔ, την περιοδεία του Μητσοτάκη στην Λέσβο όπου φωτογραφήθηκε σε κέντρο λαθρομεταναστών μπροστά από ένα πανό μιας ΜΚΟ της ActionAid, που παρεμπιπτόντως είναι και της αδερφής του!

Κλείνοντας στηλίτευσε την στάση του Σύριζα έναντι του Στουρνάρα που μέχρι το δημοψήφισμα τον κατήγγειλαν καθημερινά και τώρα τον γλείφουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-gia-agrotikes-kinhtopoihseis-kentra-lathrometanastwn-kai#ixzz3zsgSJ0jt

Exit mobile version