Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρατικοποιείται το Μέγαρο Μουσικής αλλά και τα χρέη του κόκκινου ολιγάρχη Ψυχάρη

Κρατικοποιείται το Μέγαρο Μουσικής αλλά και τα χρέη του κόκκινου ολιγάρχη Ψυχάρη

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Κατατέθηκε χθες στη βουλή και ψηφίζεται σήμερα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (άλλωστε, πάντα οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις επείγονταν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου…) τροπολογία που αφορά τις «ρυθμίσεις θεμάτων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών».

Εφόσον ψηφιστεί (τυπικά το γράφουμε αυτό, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι θα ψηφιστεί από την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του… συνταγματικού τόξου) η συγκεκριμένη τροπολογία, η ευθύνη για τη λειτουργία του Μεγάρου Μουσικής καθώς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων (τα κτίρια…), περνούν στην κυριότητα του ελληνικού κράτους.

Αλλά, μαζί με τα κτίρια, στο (αθάνατο!) ελληνικό δημόσιο –για να ακριβολογούμε, στις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων!- περνάνε και τα υπέρογκα χρέη του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη, προς τις τράπεζες!

Παλιά μας τέχνη κόσκινο, καθώς στο παρελθόν οι δανειακές υποχρεώσεις του… Ψυχάρειου Μεγάρου καλύπτονταν από το κράτος καθώς οι δανεισμοί του Μεγάρου γινόταν με εγγυητή το (αθάνατο, επαναλαμβάνουμε!) ελληνικό δημόσιο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας θυμίζουμε ότι η τελευταία ρύθμιση υπέρ των συμφερόντων του Ψυχάρη στο Μέγαρο, έγινε τον Νοέμβριο με διάταξη που έδινε παράταση της προστασίας από τους πιστωτές και την παροχή φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στο Μέγαρο Μουσικής. Μια διάταξη που είχε μπει στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου (αριστερού) Μνημονίου – άρθρο 53.

Το συγκεκριμένο άρθρο καταψηφίστηκε (από την πλευρά του… συνταγματικού τόξου) μόνο από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά και υπερψηφίστηκε πανηγυρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΝΔ, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, την Ένωση Φραπέδων, αλλά και από το πολλαπλώς ξεφωνημένο ΚΚ€!

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν λεφτά για τον ελληνικό λαό. Και πώς να υπάρξουν, αφού κάθε τόσο καλείται ο λαός να πληρώσει τα «κερατιάτικα» των κόκκινων ολιγαρχών;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratikopoieitai-to-megaro-mousikhs-alla-kai-ta-chreh-tou-kokkinou-oligarchh#ixzz3zsptynaZ

Exit mobile version