Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καλογεροπούλου σε ρόλο Spielberg: “Χρυσαυγίτες σχεδιάζουν να κρατήσουν ομήρους άνδρες των ΜΑΤ για να τους ανταλλάσσουν με αγρότες”

YouTube Poster

Η καθεστωτική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας, συμβαδίζοντας σε κάθε περίπτωση με τον τρόμο του καθεστώτος απέναντι στην εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, όντας ενώπιον μίας ανόδου της Χρυσής Αυγής, παρά τη λάσπη και την πολεμική, βρίσκονται σε πλήρη αμηχανία και αδυνατούν να διαχειριστούν ακόμα και τα ίδια τους τα λόγια.

Τρανό παράδειγμα η δήλωση της γνωστής δημοσιογράφου Έλενας Καλογερoπούλου, η οποία δήλωσε στον «Παραπολιτικά FM» ότι «Οι Χρυσαυγίτες σχεδιάζουν να κρατήσουν ομήρους άνδρες των ΜΑΤ για να τους ανταλλάσσουν με τους αγρότες που θα συλλαμβάνονται».

Θα έλεγε κανείς ότι την πείραξε ο ήλιος στο ταξίδι που έκανε προσφάτως μαζί με τον Τσίπρα στο Ιράν. Όμως η Καλογεροπούλου, όπως και η Περιστέρα είχαν προβλέψει και είχαν προμηθευτεί μαντίλες για να συμβαδίζουν και με τα μελλοντικά… έθιμα στην Ελλάδα.

Οπότε, οι μόνες άλλες εναλλακτικές που απομένουν για να εξηγήσουν αυτή τη δήλωση είναι είτε ο συνδυασμός παραισθησιογόνων, είτε η αχαλίνωτη φαντασία σε συνδυασμό με απύθμενη εμπάθεια και μίσος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kalogeropoulou-ston-parapolitika-fm-oi-chrusaugites-schediazoun-na-krathsou#ixzz3zxBkl0BB

Exit mobile version