Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρώμικο κυβερνητικό σχέδιο κατά Ελλήνων αγροτών: Τα ΜΑΤ προκάλεσαν επεισόδια για να σταματήσουν αγρότες που είχαν χαρακτηριστεί “Χρυσαυγίτες”

Βρώμικο κυβερνητικό σχέδιο κατά Ελλήνων αγροτών: Τα ΜΑΤ προκάλεσαν επεισόδια για να σταματήσουν αγρότες που είχαν χαρακτηριστεί “Χρυσαυγίτες”

Την ίδια ώρα ο Σύριζα σε συμφωνία με το ΚΚΕ κατεβάζει 20 τρακτέρ του Μπούτα στο Σύνταγμα για να περιφρουρήσουν τη βουλή, όπως έκαναν τα ΚΝΑΤ στο πρώτο μνημόνιο

Ένα πολύ ύπουλο σχέδιο εξελίσσεται αυτές τις ώρες στο Χαϊδάρι. Πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ έφραξαν τον δρόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε εκατοντάδες αυτοκίνητα και αγροτικά οχήματα που κατευθύνονταν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ, οι αγρότες της Πελοποννήσου είχαν χαρακτηριστεί “Χρυσαυγίτες” από τους συριζαίους ΠΡΟ-ΠΟτζήδες (Τόσκας κλπ) και έπρεπε πάση θυσία να μην τους επιτραπεί να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος.

Τελικά ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ  αστυνομικός φραγμός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των αγροτών που όδευαν ειρηνικά προς την Αθήνα.

Με αποτέλεσμα τα επεισόδια να γενικευθούν και να καταστραφούν ακόμα και περιπολικά οχήματα από αγανακτισμένους διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση σε αγαστή συνεργασία με το συστημικό ΚΚΕ κατεβάζει στην Αθήνα καμιά 20αρια τρακτέρ του κομμουνιστή “αγροτοπατέρα” Μπούτα για να καπελώσει τις διαμαρτυρίες και να διαφυλάξει την βουλή όπως έκαναν τα ΚΝΑΤ κατά την ψήφιση του πρώτου εθνοπροδοτικού μνημονίου.

Η Χρυσή Αυγή θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις εξελίξεις από τις δυναμικές αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στην ανθελληνική συγκυβέρνηση του αριστερού μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brwmiko-kubernhtiko-schedio-kata-ellhnwn-agrotwn-ta-mat-prokalesan-ta-epeis#ixzz3zxIJETcS

Exit mobile version