Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τόσκας ετοιμάζεται για νέο ξεφτίλισμα: «Χρυσαυγίτικα στοιχεία κάνουν τα επεισόδια στο Χαϊδάρι»

Ο Τόσκας ετοιμάζεται για νέο ξεφτίλισμα: «Χρυσαυγίτικα στοιχεία κάνουν τα επεισόδια στο Χαϊδάρι»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο ερυθρός κομισάριος Τόσκας έβλεπε «χρυσαυγίτες» πίσω από τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου.

Εν τέλει, όταν αποκαλύφθηκε ότι έλεγε ασύστολα ψεύδη κρύφτηκε και δεν βγήκε να ζητήσει έστω μία συγγνώμη.

Θυμίζουμε τι έλεγε τότε: Τόσκας (υπουργός Προ-Πο) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ: “Ο δράστης είναι στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα γεγονότα και μιλάμε για ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων“.

Εν τέλει η εισαγγελική έρευνα έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και καναλιών, αφού αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο.

Τώρα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τη διαδήλωση των αγροτών, όμως ακροδεξιά στοιχεία, χρυσαυγίτικα στοιχεία, έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή και έχουν τραυματίσει αστυνομικούς. Ακροδεξιά στοιχεία της Χρυσής Αυγής δημιούργησαν τα επεισόδια στο Χαϊδάρι και είμαι σίγουρος ότι οι αγρότες θα απομονώσουν όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση».

Είναι προφανές ότι ο Τόσκας ετοιμάζεται να ξεφτιλιστεί και να αποδειχτεί για άλλη μία φορά ψεύτης. Τι συμβαίνει, όμως, και ποιός είναι ο κεντρικός σχεδιασμός του καθεστώτος που επαναλαμβάνεται για άλλη μία φορά μετά τις μαζικές διαδηλώσεις των Ποντίων για τις προκλητικές, ανθελληνικές δηλώσεις Φίλη;

Πολύ απλά, η κυβέρνηση της αριστεράς, καθώς και οι κουκουέδες δεν ανέχονται ολόκληρες κοινωνικές ομάδες να μετακινούνται προς την Χρυσή Αυγή. Έτσι οργανώνουν προβοκάτσιες, προκειμένου να ανακόψουν αυτή την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Είναι, όμως, τόσο άχρηστοι που ακόμα και οι προβοκάτσιες τους είναι εντελώς ίδιες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-toskas-etoimazetai-gia-neo-jeftilisma-chrusaugitika-stoicheia-kanoun-ta-e#ixzz3zy2mRea3

Exit mobile version