Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρησε ο Φίλης: Ταύτισε την Χρυσή Αυγή με τον… Σόιμπλε, τον οποίο προσκυνά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Παραλήρησε ο Φίλης: Ταύτισε την Χρυσή Αυγή με τον… Σόιμπλε, τον οποίο προσκυνά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Η επιτομή του κυβερνητικού ηθικού και πολιτικού παχυδερμισμού, ο αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο εισαγωγέας εκ νέου του εθνομηδενισμού στην Παιδεία, ο πληθωρικός (απ’ όλες τις απόψεις) Νίκος Φίλης είχε ένα ακόμη διανοητικό και λεκτικό παραλήρημα χθες στην Βουλή, καθώς συνέδεσε τις αγροτικές κινητοποιήσεις με τη ΝΔ, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά και τον… Σόιμπλε!

Σέρνοντας το πολιτικό  σαρκίο του πάνω στα έδρανα της Βουλής και αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις δήλωσε ότι «Ποιοι κλείνουν τα σύνορα στη Βουλγαρία εν ονόματι δήθεν αγροτικών διεκδικήσεων, εφαρμόζοντας στην πράξη ένα ιδιότυπο Grexit και μια ιδιότυπη έξοδο της Ελλάδας από τη Σένγκεν; Εσείς! Οι καπεταναίοι σας που κλείνουν τους δρόμους».

Για να επανέλθει στην συνέχεια λέγοντας «Εσείς, εγκάθετοι της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής! Αυτή είναι η προσφορά σας. Με τον Σόιμπλε χέρι χέρι». «Ξεχνώντας» ότι η ΝΔ έχει εγκαταλείψει ουσιαστικά τους αγρότες και ότι είναι το κόμμα που έστησε την πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (σε αγαστή συνεργασία με όλο το υπόλοιπο «συνταγματικό τόξο», συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ) μπλέκει στην όλη ιστορία και τον… Σόιμπλε!

Το ποιος πηγαίνει, βεβαίως, «χέρι χέρι» με τον Σόιμπλε το ξέρει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, τον οποίο ο Σόιμπλε αποκαλεί ηλίθιο, χωρίς ο πρωθυπουργός της Ελλάδος να αντιδρά, αλλά απλώς να επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό χαζογελώντας.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται γι’ αυτό το πάσης φύσεως παχύδερμο (το οποίο σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου  διαχειριζόταν πακτωλούς χρημάτων ως υπεύθυνος της φυλλάδας «Αυγή») ότι καλύτερα να μασά παρά να μιλά, καθώς οι αγρότες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός θα τον στείλουν σύντομα στο σπίτι του να τρώει μακαρονάδες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-tou-ethnomhdenisth-filh-sthn-boulh.-tautise-thn-chrush-augh-me-t#ixzz3zy3xcrpf

Exit mobile version