Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Σταθάκης… «νομίζει» ότι μπορεί να αποτρέψει τη νέα μείωση συντάξεων

O Σταθάκης... «νομίζει» ότι μπορεί να αποτρέψει τη νέα μείωση συντάξεων

Το πόσο «αποφασισμένη» είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να μην επιτρέψει τις νέες μειώσεις στις συντάξεις φαίνεται από το είδος και το ύφος της απάντησης που έδωσε ο υπουργός Οικονομίας Σταθάκης, μέσω ιδιωτικού καναλιού, στις πρόσφατες δηλώσεις του Τόμσεν: «Νομίζω ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να προστατεύσει τις κύριες συντάξεις, επιμένοντας μέχρι τέλους στην στρατηγική της. Νομίζω ότι αυτό θα το πετύχουμε, αυτή είναι η βασική μας στρατηγική και θα πάμε μέχρι τέλους».

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια πρόταση 34 λέξεων ο Σταθάκης χρησιμοποιεί δύο φορές την λέξη «νομίζω»! Είναι γνωστό ότι η έννοια της συγκεκριμένης λέξης παραπέμπει στην αμφιβολία και την μη σιγουριά.

Αν όντως ο Σταθάκης ήταν πεπεισμένος ότι η κυβέρνηση μπορεί να προστατεύσει τις κύριες συντάξεις τότε θα χρησιμοποιούσε την λέξη «πιστεύω».

Τόση «σιγουριά» και «αυτοπεποίθηση», λοιπόν, από τους εγχώριους εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων για την προστασία των συντάξεων του Ελληνικού Λαού.

Σε τέτοιο βαθμό, ώστε αυτή η εξάρτηση από τους εντολείς τους να φαίνεται ξεκάθαρα ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται οι εκπρόσωποι της υποτακτικής στους ξένους κυβέρνησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-upourgos-oikonomias-nomizei-oti-mporei-na-apotrepsei-th-nea-meiwsh-suntaj#ixzz3zyjdjxDj

Exit mobile version