Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος για κέντρα λαθρομεταναστών και νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, λαμβάνοντας τον λόγο στην Βουλή, φρόντισε να καταδείξει για ακόμη μια φορά την βαθύτατα ρατσιστική στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Έλληνες πολίτες, τόσο μέσω της προώθησης ανθελληνικών νομοσχεδίων, όσο και μέσω της παροχής προνομίων και διευκολύνσεων στους μετανάστες που εισέρχονται λαθραία στην χώρα.

Ειδικότερα, όσον αφορά τα κέντρα λαθρομεταναστών, η δημιουργία τους όχι μόνο αντιτίθεται στην βούληση του ελληνικού λαού, αλλά και θα εξελιχθούν σε εστίες στρατολόγησης φανατικών ισλαμιστών. Αναφορικά με τις περιπολίες του ΝΑΤΟ, πρόκειται για μια κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ειδικά αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι προβλέπεται περιπολία και τουρκικού σκάφους. Παράλληλα, αντί να ασκηθεί έλεγχος στην όμορη χώρα σχετικά με την λαθρομετανάστευση, η Ε.Ε. αποφάσισε την χρηματοδότηση της Τουρκίας.

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης έκλεισε τον λόγο του τονίζοντας στην υποκρισία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», τα οποία επικαλούμενα την «δημοκρατία» οδηγούν τον ελληνικό λαό σε αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-gia-kentra-lathrometanastwn-kai-natoikes-peripolies-sto-aiga#ixzz3zzPhdt8m

Exit mobile version