Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Εμείς αδρανοποιηθήκαμε από την εκφυλιστική καλοπέραση, με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, τη ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές, μακριά από την ελληνική παράδοση, που χάσαμε ανεπίτρεπτα. Επιχειρούν τώρα οι δανειστές τραβώντας το χαλί κάτω από τα πήλινα πόδια της οικονομίας μας, να μας πείσουν ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών που έχουν επιβάλει. Να υπεξαιρέσουν έτσι τα σπίτια, το βιός και τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές, πριν η φούσκα από το πλαστό, χωρίς οικονομικό αντίκρισμα χρήμα, σκάσει στα χέρια τους. Πρέπει να στείλουμε το Δ.Ν.Τ. στο διεθνές δικαστήριο οικονομικών εγκλημάτων. Η υπακοή στα μνημόνια των δανειστών, του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας που διαχειρίζεται η Fed και λίγες τράπεζες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερο του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου αποθεματικού κεφαλαίου. Οι συναλλαγές είναι πλέον ψηφιακό κατασκεύασμα. Είμαστε στην ευρωζώνη των χωρών με κοινό νόμισμα το ευρώ, χωρίς να αποτελούν μια και ενιαία οικονομία. Αυτό είναι παρανοϊκά αντιδημοκρατικό και συχνά οδηγεί τις χώρες μέλη να γίνονται οικονομικά εχθρικές και παράλογα καταστροφικές μεταξύ τους. Τα θύματα από την οικονομική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν στη χώρα μας ξεπερνούν τις 9 χιλιάδες σε απελπισμένους αυτόχειρες συνανθρώπους μας. Η οικονομική ζημία της χώρας μας, σε εθνικούς πόρους, αγγίζει τα 2.2 τρισεκατομμύρια €. Η μόνη λύση απέναντι στην τρομοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή, όπου δικαίως αναφέρεται στην επιστροφή στην εθνική παραγωγή και στην αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας.

Α.Σ.

Εντοπίστηκε η σορός του τρίτου Ήρωα, Αναστάσιου Τουλίτση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Θέλω να μεταφέρετε τα εύγε στους βουλευτές μας για χθες και ειδικά στον Χρήστο Παππά και στον Ηλία Κασιδιάρη που έκανε σκόνη τον ανθέλληνα προεδρεύοντα της ελληνόφωνης βουλής Βαρεμένο. Τέτοια παλικάρια θέλουμε στην Βουλή και ελπίζω σύντομα να είμαστε κυβέρνηση για να δικαστούν για έσχατη προδοσία όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες. Πατρίδα – Τιμή – Χρυσή Αυγή!!!

Μιχάλης

Χιλιάδες αγανακτισμένοι αγρότες στο κέντρο των Αθηνών: “Προδότες, μας πουλήσατε με τα ψέμματά σας!” Φωτογραφίες, Βίντεο

Αγαπητοί συναγωνιστές. Είμαι μια Ελληνίδα ιδιωτική υπάλληλος που περνώ την κρίση που περνάμε όλοι οι Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια, κρίση που έφεραν οι προδότες πολιτικοί του αντιδημοκρατικού τόξου. Ο μισθός που έπαιρνα μέχρι το 2010 έχει μειωθεί στο ένα τρίτο από τα μνημόνια που ψήφισαν οι προδότες Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Καμμένος και Τζέφρυ Παπανδρέου. Όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα είμαστε εν δυνάμει άνεργοι. Την θέση μας στην αγορά εργασίας παίρνουν σιγά – σιγά οι παράνομοι μετανάστες. Η χούντα των προδοτών φέρνει καθημερινά χιλιάδες παράνομους ισλαμιστές που παίρνουν την θέση των Ελλήνων που πεθαίνουν, των Ελλήνων που δεν κάνουν πια παιδιά και των Ελλήνων που φεύγουν για το εξωτερικό ρίχνοντας μαύρη πέτρα στην Ελλάδα. Στο λεωφορείο που μπαίνω το πρωί είμαστε τέσσερις, πέντε Έλληνες και όλοι οι άλλοι είναι παράνομοι μετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες. Φτάσαμε σαν χώρα τους Αλβανούς και τους Γεωργιανούς να τους θεωρούμε μετανάστες υψηλού επιπέδου. Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Το μόνο που μένει στους εγκληματίες Τσίπρα και Καμμένο, είναι να μας πάρουν τα μέτρα για το φέρετρο. Η Χρυσή Αυγή είναι τελικά το μόνο Ελληνικό κόμμα. Φτάνει τα όρια του γελοίου η παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής από τους προδότες πολιτικούς, όταν οι ίδιοι πολιτικοί άφησαν και μπήκε στην χώρα μας ο κάθε εγκληματίας τζιχαντιστής. Ζούμε όλοι οι Έλληνες για την μέρα εκείνη που μια Χρυσή Αυγή θα ξημερώσει επιτέλους στην Ελλάδα. Αρχηγέ, είσαι η τελευταία ελπίδα του έθνους και οι Έλληνες της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι άξιοι απόγονοι της αρχαίας και σύγχρονης ιστορίας. Μαζί σου μέχρι την νίκη!

Γεωργία Π.

Υπουργός του Ισραήλ: Οι επιτυχίες του Συριακού στρατού κατά των τζιχαντιστών αποτελούν απειλή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-13-febrouariou-2016#ixzz400Djswfp

Exit mobile version