Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αμπελόκηποι

Την Τετάρτη 10.02.2016 στα γεμάτα με μέλη της Τοπικής Βορείων Προαστίων, αρχικά ο γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος συνεχάρη τους συναγωνιστές για την παρέμβαση που πραγματοποίησαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ν. Ηράκλειο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και συζητήθηκε ακόμη και  στο δημοτικό συμβούλιο του οικείου δήμου. Κατόπιν αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των προσεχών δράσεων της τοπικής και στην οργάνωση του μετώπου νεολαίας της Τοπικής.. Ακολούθως έγινε προβολή μίας πολύ ενδιαφέρουσας ταινίας σχετικά με το φλέγον θέμα του “μεταναστευτικού”, από την οποία μπορούσε κανείς αβίαστα να καταλάβει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στην ελληνική κοινωνία.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής στρατηγός Ε. Συναδινός, ο οποίος αφού έκανε ένα σύντομο σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και απειλές που δέχεται η χώρα μας, ακόμη και εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Ιδιαίτερα τόνισε ότι καθήκον του κάθε Χρυσαυγίτη είναι να διαδώσει τις ιδέες μας, πείθοντας με επιχειρήματα τα άτομα του περιβάλλοντος του για την επιτακτική αναγκαιότητα εθνικής αφύπνισης όλων των Ελλήνων, παρά τα εξουθενωτικά οικονομικά μέτρα που μας έχουν επιβληθεί.

Μετά την ομιλία του στρατηγού, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό ήταν η ρεαλιστική και χωρίς ωραιοποίηση ερμηνεία των γεγονότων, διεξήχθη η προγραμματισμένη Ολομέλεια της Τοπικής. Κατά την Ολομέλεια συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα της τοπικής καθώς και η προετοιμασία της για τις προσεχείς ποδοσφαιρικές αθλοπαιδιές του Κινήματος. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων από τον Συναγωνιστή  Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιο Επιτήδειο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τον λόγο στην αρχή έλαβε ο Συναγωνιστής Σταύρος Κρίκος που ανέφερε τους κινδύνους που θα υπάρξουν από τη κατασκευή των κέντρων υποδοχής τόσο στα ακριτικά νησιά αλλά όσο και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αναφέροντας για τη στήριξη που παρέχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στους Έλληνες που πλήττονται από αυτή τη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Γ, Επιτείδιος ο οποίος μεταξύ άλλων στην εμπεριστατωμένη του ομιλία αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη με τις αδιάκοπες μεταναστευτικές- προσφυγικές ροές και την αύξηση των κρουσμάτων παραβατικότητας εκ μέρους των παρανόμως εισερχομένων. Στη συνέχεια ανέφερε τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ΕΕ κλεινοντας τα σύνορα και υψώνοντας φράχτες, μετατοπίζοντας το πρόβλημα αποκλειστικά στη Ελλάδα, εγκλωβίζοντας  εκατομμύρια από αυτούς στη πατρίδα μας.

Αναφέρθηκε επίσης στο βρώμικο ρόλο της Τουρκίας η οποία χρηματοδοτείται αφειδώς από την ΕΕ για να ισλαμοποιήσει την Ευρώπη. Παράλληλα με την ομιλία υπήρξε και προβολή οπτικοακουστικού υλικού συναφές με το θέμα. Τέλος ανέφερε ότι η Χρυσή Αυγή δίνει ένα τιτάνιο αγώνα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη ώστε να καταλάβουν οι πολίτες ότι αν δεν αφυπνισθούν θα πάψουν να υπάρχουν σαν έθνη που γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια πριν. Η εκδήλωση έλαβε τέλος με τους παριστάμενους να ψάλλουν τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn410#ixzz403yjjBiB

Exit mobile version