Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2016

Οι βουλευτές του κόμματος της προδοσίας και του αίματος δεν είναι άξιοι να κάνουν κριτική στην Χρυσή Αυγή. Όταν οι Έλληνες πολεμούσαν μετά το ηρωικό ΟΧΙ του Μεταξά οι κομμουνιστές, πρόδιδαν την χώρα στους Σοβιετικούς. Ούτε την συμφωνία της Γιάλτας μεταξύ του σφαγέα Στάλιν και του Τσώρτσιλ δεν σεβάστηκαν και ξεκίνησαν τον εμφύλιο πόλεμο για να σφάξουν τους Έλληνες από εκδίκηση. Ακόμα και δικούς τους Έλληνες κομμουνιστές εργάτες εκτέλεσαν, επειδή έκαναν μερικά μεροκάματα για να ταΐσουν τα παιδιά τους στην κατοχή. Οι συμμορίες των Εαμοκομμουνιστών του καπετάν Γιώτη, του Χαρίλαου Φλωράκη σκότωναν οικογενειάρχες στην Ρούμελη για να τους κλέψουν μερικές λίρες που είχαν στην άκρη. Με πλιάτσικο τα κοσμήματα και τα ασημικά των Ελλήνων, περνούσαν στα χέρια των δολοφόνων κομμουνιστών. Το παιδομάζωμα, οι εκτελέσεις εθνικιστών, το κάψιμο χωριών και κωμοπόλεων, η πηγάδα του Μελιγαλά, η μάχη του Μακρυγιάννη, οι στέρνες στον Άγιο Ιωάννη Ρέμτη που γέμισαν με τα πτώματα κτηματιών είναι εγκλήματα του ΚΚΕ. Πρόδωσαν ακόμα και τους δικούς τους ανθρώπους. Τον Άρη Βελουχιώτη, τον Ν. Πλουμπίδη, τον Γ.Γ του ΚΚΕ Νίκο Ζαχαριάδη, τον οποίο πρόδωσαν στους πράκτορες της ΚΑ.ΓΚΕ.ΜΠΕ. Πιο βρώμικο κόμμα από το ΚΚΕ δεν υπάρχει. Έφαγε μέχρι και τα δάνεια που τους έδινε η Σ. Ένωση για να προκαλέσει αναταραχή στην Ελλάδα. Οι λακέδες και χαφιέδες του συστήματος εξουσίας στην Ελλάδα ήταν οι κομμουνιστές. Για αυτό και ο ψευτοεθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε το ανθελληνικό ΚΚΕ. Χθες με τους εχθρούς της Ελλάδας, το σύμφωνο της Βαρσοβίας και σήμερα με τους ισλαμιστές φονιάδες. Μια ζωή προδότες, δολοφόνοι και ρουφιάνοι. Αυτό ήταν το ΚΚΕ. Άξιο τέκνο τους η Λιάνα Κανέλη που από αγαπημένο παιδί του γέρου Καραμανλή, με γραμμή στήριξης ισόβια βουλευτής του Περισού. Ζήτω η Χρυσή Αυγή και ο Έλληνας αρχηγός της Ν.Γ. Μιχαλολιάκος.

Ιωάννης Π.

Τελεσίγραφο Πούτιν στις ΗΠΑ: “Αν οι Σαουδάραβες εισβάλλουν στην Συρία θα ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη”

Οι συριζαίοι, όλα αυτά τα τσιράκια των ψεύτικων προεκλογικών ανακοινώσεων, της απόλυτης ανήθικης πολιτικής και της μάσας καθώς έχουν διορίσει όλες τις οικογένειές τους σε πρωτοκλασάτες θέσεις έχουν την λύση. Βαφτίζουν Χρυσαυγίτη κάθε έναν που αντιστέκεται, ακόμα και αν κάνουν άτοπους και φανταστικούς παραλληλισμούς της Χρυσής Αυγής με τους ναζί, ενώ όντας οι ίδιοι τσιράκια και υποτακτικοί της Μέρκελ. Είναι αυτοί που άνοιξαν τα σύνορα και μετά λένε πως δεν ευθύνονται για την λαθρομετανάστευση, οι ίδιοι που θέλουν να μας κάνουν ένα απέραντο στρατόπεδο κέντρων κράτησης, αφού ακόμα και τα Σκόπια και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη υψώνουν τρισμέγιστους φράχτες όπως του Ισραήλ. Το μόνο που τους ενδιέφερε τελικά ήταν το σύμφωνο συμβίωσης, τα ναρκοφεστιβάλ και η φιλοξενία “προσφύγων”, ρομά ή λαθρομεταναστών ή ότι άλλο. Δεν ίδρωσαν και πολύ. Η μόνη αντίσταση σήμερα έχει όνομα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Κ.Β.

Η Τρέμη ξεπέρασε την Καλογεροπούλου: Έφτασαν τανκς στο Σύνταγμα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΥΠΕΘΑ, Πάνος Καμένος, στις Βρυξέλλες, παίζει βρώμικα παιχνίδια με το ΝΑΤΟ, για την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, με αποδοχή κοινών περιπολιών με τους τούρκους. Σκόπιμα αγνοεί ότι για αυτή την αποστολή είναι συνταγματικά επιφορτισμένες οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας. Για να διατηρήσει την πολυπόθητη καρέκλα στο υπουργείο άμυνας μπορεί να δώσει ακόμη και περισσότερα όπως κάνουν πολλά χρόνια οι υποχωρητικές στα όρια της μειοδοσίας ελληνόφωνες κυβερνήσεις. Και μας θυμίζει εντόνως τα τραγικά περιστατικά του Ιανουαρίου του 1996. Λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό με την πτώση του Agusta Bell, λίγο πριν το θάνατο τριών Ηρωικών ακόμη Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, είκοσι χρόνια μετά.

Σ.Μ.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν Έλληνες ας αγωνιστούν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-14-febrouariou-2016#ixzz406NwkfJR

Exit mobile version