Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες σφαίρες και βαρύς οπλισμός βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθησαν ιρακινοί τζιχαντιστές ως κάτοχοί τους

Χιλιάδες σφαίρες και βαρύς οπλισμός βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη – Συνελήφθησαν ιρακινοί τζιχαντιστές ως κάτοχοί τους

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την σύλληψη τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι είχαν στις αποσκευές τους χατζάρες και προσπαθούσαν να περάσουν στην Τουρκία.

Σήμερα, το όλο δρώμενο «αναβαθμίστηκε», αφού δύο υποθέσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τον κίνδυνο που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες από τους τζιχαντιστές που φέρνει στην Ελλάδα η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» του Σύριζα και της ΝΔ.

Όπως, λοιπόν, μεταδίδει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα alexpoli.gr, στην πρώτη υπόθεση μπλέκονται δύο άνδρες και ένα τροχόσπιτο. Το όχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν σταθμευμένο για 2-3 ημέρες στο χώρο του λιμανιού και οι άνδρες του Λιμενικού το παρακολουθούσαν, καθώς είχαν κινήσει υποψίες οι κινήσεις των δύο ατόμων που επισκέπτονταν το τροχόσπιτο, ενώ έμεναν σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για δύο Ιρακινούς, 22 και 28 ετών. Μέσα σε αυτό το τροχόσπιτο βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 σφαίρες, τρία περίστροφα Magnum 357 και τουλάχιστον άλλα 15 περίστροφα των 22 χιλιοστών.

Στην δεύτερη υπόθεση έχουμε τον εντοπισμό ενός ακόμη ιρακινού στο τελωνείο των Κήπων, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία, έχοντας στο αυτοκίνητό του 200.000 σφαίρες, δεκάδες όπλα, ανάμεσά τους και 7 Walter και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-sfaires-kai-barus-oplismos-brethhkan-sthn-alejandroupolh-sunelhft#ixzz408Q2DB27

Exit mobile version