Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριες αποδοκιμασίες σε βουλευτές του Σύριζα από αγρότες της Κοζάνης – Ομάδες Συριζαίων προσπάθησαν να τους απωθήσουν ΒΙΝΤΕΟ

Δεν τολμούν να εμφανιστούν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος σε όλη τη χώρα 

Ένταση στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνη: Αγρότες προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο που δινόταν η συνέντευξη των τεσσάρων βουλευτών του Σύριζα και εμποδίστηκαν κομματικά στελέχη.

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, με δεκάδες αγρότες να «μπλοκάρουν» τέσσερις βουλευτές του Σύριζα, που θα παραχωρούσαν συνέντευξη Τύπου.

Οι οργισμένοι αγρότες που περίμεναν τους βουλευτές του Σύριζα για να τους συναντήσουν, κατήγγειλαν ότι τους απαγορεύτηκε από ομάδα 15 ατόμων με πολιτικά να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

Εν συνέχεια αγρότες και παραγωγοί ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις που τους απώθησαν. Το περιστατικό εκτυλίχτηκε λίγες ώρες μετά το κράξιμο τριών βουλευτών του Σύριζα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αποτυπώνοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο το κλίμα δυσαρέσκειας στον αγροτικό κόσμο για την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα στον πρωτογενή τομέα.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του Σύριζα στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου οι 4 βουλευτές επιχείρησαν να βγουν από το κτίριο της Νομαρχίας, όπου τους περίμεναν αγρότες με άγριες διαθέσεις. Δημιουργήθηκε ένταση, η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή, και τελικά οι αγρότες έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agries-apodokimasies-se-bouleutes-tou-suriza-apo-agrotes-ths-kozanhs-omades#ixzz409dqyAxI

Exit mobile version