Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχει ήδη αποφασιστεί η μετατροπή της χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έχει ήδη αποφασιστεί η μετατροπή της χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών!

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τις ηχηρές διαβεβαιώσεις της κυβερνήσεως ότι θα τηρήσει τα συμφωνημένα με την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς την δημιουργία των Hot Spot στα νησιά. Όλα αυτά κάτω από τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων, αλλά και τις απειλές των «εταίρων» για έξοδο της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν και την μετατροπή της Πατρίδος μας σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Από ότι φαίνεται, όμως, παρά την κατασκευή των Hot Spot, η χώρα μας θα γίνει έτσι και αλλιώς μια αποθήκη λαθρομεταναστών. Το πρώτο που ήρθε να αποκαλύψει τις προθέσεις των ευρωπαίων, αλλά και της ελλαδικής προδοτικής κυβέρνησης, είναι οι αποκαλύψεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τον οποίο ήδη μέλη ΜΚΟ ψάχνουν χώρους για δημιουργία πόλεων λαθρομεταναστών στον ευαίσθητο Έβρο. Συγκριμένα ο Βασίλης Λαμπράκης δήλωσε ότι υπάρχει διυπουργική απόφαση μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Οικονομίας, η οποία προβλέπει την εγκατάσταση 86.000 λαθρομεταναστών σε 6 σημεία ανά την επικράτεια.

Όπως αποκαλύπτει όμως, επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα, το Associated Press, η απόφαση για κλείσιμο των συνόρων και καταστροφή της Ελλάδας είναι ήδη ειλημμένη. Παρά την τρίμηνη διορία που δόθηκε την Παρασκευή στην Ελλάδα, τα έγγραφα που επικαλείται το AP υποδεικνύουν ότι τα αρμόδια όργανα της Ένωσης προετοιμάζονται ήδη να κάνουν για πρώτη φορά χρήση των όρων «έκτακτης ανάγκης», περιστέλλοντας τα ταξίδια άνευ διαβατηρίου προς μία ή και περισσότερες χώρες.

Αυτό σημαίνει ότι οι χώρες της Ευρώπης θα θωρακίσουν τα σύνορα με τα Σκόπια, θα απαγορεύσουν την έξοδο των λαθρομεταναστών από την Ελλάδα και θα μείνουμε «αμανάτι» με δεκάδες τζιχαντιστές και βαρύ οπλισμό, όπως αυτός που βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-echei-hdh-apofasistei-h-metatroph-ths-chwras-mas-se-kataulismo-l#ixzz40FO8kWFi

Exit mobile version