Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι άθλιες αναρτήσεις εναντίον των τριών πεσόντων Αξιωματικών και η ατιμωρησία των παρακρατικών κύκλων

Οι άθλιες αναρτήσεις εναντίον των τριών πεσόντων Αξιωματικών και η ατιμωρησία των παρακρατικών κύκλων

Και όμως, υπήρχαν κάποια θλιβερά υποκείμενα, τα οποία όχι μόνο δεν συγκινήθηκαν από το τραγικό γεγονός της πτώσης του ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο, αλλά αντιθέτως με άθλιες εμετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσβαλαν με τον χειρότερο τρόπο την μνήμη των τριών πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ήταν, μάλιστα, τόσο θρασύδειλη, ώστε όταν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακάλυψε τα ίχνη τους και σχημάτισε ποινική δικογραφία για προσβολή της μνήμης νεκρών, έσπευσαν να δικαιολογηθούν με τον πλέον φαιδρό τρόπο, αποδεικνύοντας αυτό που λέγεται, ότι δηλαδή πολλές φορές η δικαιολόγηση ενός λάθους είναι χειρότερη από το ίδιο το λάθος.

Ενώ, όμως, η Δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα στην υπόθεση αυτή (και πολύ καλά έκανε) βλέπουμε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο περιύβρισης νεκρών όσο και ανοιχτών απειλών απέναντι σε ζωντανούς, κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά. Κλασική περίπτωση αποτελεί ο γνωστός παρακρατικός «αντιεξουσιαστικός» ιστότοπος, ο οποίος δημοσιεύει παραβατικές και κυρίως εγκληματικές ενέργειες σε βάρος όλων όσοι χαρακτηρίζονται ως «ταξικοί εχθροί», χωρίς κάποιος εισαγγελέας να έχει παρέμβει γι΄αυτή την επίδειξη αλητείας και απειλών.  Το ίδιο ισχύει για μια σειρά ακόμη παρακρατικών μηχανισμών και οργανώσεων ανύπαρκτης θεσμικής νομιμοποίησης, οι οποίοι μιλούν και γράφουν ανοιχτά για «κρεμάλες», «λάκκους», «Μελιγαλάδες», χωρίς πάλι την παραμικρή ενασχόληση μαζί τους από την Δικαιοσύνη, για προφανείς λόγους διευκόλυνσης της παρακρατικής-εγκληματικής τους φύσης.

Μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάμε ότι ιστοσελίδες και έντυπα δεν είχαν την παραμικρή ενόχληση από την Δικαιοσύνη, όταν όχι μόνο χαρακτήριζαν ως ηθικά και πολιτικά μη καταδικαστέα την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, αλλά προχωρούσαν και σε ακόμη πιο άθλιους χαρακτηρισμούς, όπως «δίκαιη επαναστατική πράξη». 

Αυτή η χρόνια σιωπή και ανοχή στις άνανδρες, άτιμες, ανήθικες και παράνομες τακτικές των «αντιφασιστών» δείχνει τόσο το κέντρο από το οποίο εκπορεύεται η δράση τους όσο και το μέγεθος της ύβρεως απέναντι στην μνήμη δολοφονημένων για τις ιδέες τους και μόνον ανθρώπων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-athlies-anarthseis-enantion-twn-triwn-pesontwn-ajiwmatikwn-kai-h-atimwrh#ixzz40GVjhZ7k

Exit mobile version