Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μπομπολικό «Έθνος» να κοιτάξει πως θα πληρώσει τους υπαλλήλους του και να μην συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή

Το μπομπολικό «Έθνος» να κοιτάξει πως θα πληρώσει τους υπαλλήλους του και να μην συκοφαντεί την Χρυσή Αυγή

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του «Έθνους» στην εκστρατεία εμπάθειας και παραπληροφόρησης κατά της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ επί σειρά ετών. Αντί όμως, να προσπαθούν με ιστορίες γι’ αγρίους, που κινούνται μεταξύ γραφικής γελοιότητας και ασύστολης συκοφαντίας, να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ας κοιτάξουν οι υπεύθυνοι της φυλλάδας να είναι συνεπείς απέναντι στο υπαλληλικό τους προσωπικό.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο «Παρόν» της Κυριακής, κάτω από τον τίτλο «Αφραγκίες» τα εξής:

«Στα όριά τους έχουν φτάσει οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα Μπόμπολα, όπου η καθυστέρηση στη μισθοδοσία φθάνει πλέον του τρείς μήνες. Χωρίς καμία δέσμευση της εργοδοσίας, οι εργαζόμενοι ζουν με τα ψίχουλα των έναντι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οργανωμένη αντίδραση.»

Γι’ αυτό, προφανώς, εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν μειώσει την τιμή της φυλλάδας στο 1 ευρώ, μπας και αυξήσουν κάπως την κυκλοφορία της. Υπάρχει, όμως, και μια άλλη παράμετρος ως προς τις πολιτικές κατευθύνσεις και συμμαχίες του ομίλου Μπόμπολα.

Στο «Πρώτο Θέμα» αναγράφονται τα εξής:

«Αντιθέτως, σε φάση πλήρους εξομάλυνσης είναι εδώ και καιρό οι σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με τον έτερο πόλο εξουσίας στο MEGA, τον όμιλο Μπόμπολα, όπως εύκολα μπορεί να αναγνωρίσει όποιος ξεφυλλίσει το «Έθνος», το οποίο φιλοξενεί συχνά συνεντεύξεις του κ. Τσίπρα (που έχει, αντιθέτως, αποκλείσει το MEGA) και η αντιπολίτευση την οποία ασκεί είναι εφάμιλλη της «Εφημερίδας των Συντακτών», κάποιες φορές δε ηπιότερη και από την «Αυγή». Δεν πέρασαν, άλλωστε, απαρατήρητοι οι ηπιότεροι από ποτέ τόνοι που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για να περιγράψει -γενικώς και αορίστως- τη διεκδίκηση δημοσίων έργων από ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης.

Με μεσολάβηση, εξάλλου, από τα ηγετικά κλιμάκια του Πήγασου, του εκδοτικού βραχίονα της οικογένειας Μπόμπολα, που είναι σε αγαστή συνεργασία με τον πρωθυπουργικό περίγυρο, διευθετήθηκε η συμφωνία για… αποχή από το στούντιο των ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη κατά τη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Παππάς, ο οποίος απάντησε, όπως είχε συμφωνηθεί, μόνο σε ερωτήσεις της παρουσιάστριας Όλγας Τρέμη.»

Με άλλα λόγια, «όπου φυσάει ο άνεμος», όπως υποστηρίζεται ουσιαστικά στο ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», το οποίο παρουσιάζει το «Έθνος» ως εφάμιλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» στην ουσιαστικά ανύπαρκτη αντιπολιτευτική διάθεση απέναντι στην κυβέρνηση. Η διάθεση προσέγγισης (και) της νυν κυβέρνησης και η φιλική συμπεριφορά απέναντί της από τον όμιλο Μπόμπολα φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να φροντίσουν να «θυσιάσουν» τον υπάλληλο του ΔΟΛ Πρετεντέρη από το δελτίο ειδήσεων του Mega, την  ώρα που έδινε συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι το χρήμα δεν έχει ιδεολογία, αλλά μην μας παριστάνουν και τους υπερασπιστές της Δημοκρατίας εκεί στο «Έθνος». Τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα υπερασπίζουν και κάτι τέτοιο είναι κατανοητό.

Γνωρίζουν, δε, πολύ καλά στο «Έθνος» (και όχι μόνον) ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προσκύνησε ούτε πρόκειται να προσκυνήσει την δύναμή τους, γι’ αυτό και είναι απολύτως αναμενόμενη αυτή η χρόνια και μόνιμη επίθεση εναντίον της. Θα ανησυχούσαμε αν έγραφαν «καλά λόγια» για εμάς…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mpompoliko-ethnos-na-koitajei-na-plhrwsei-tous-upallhlous-tou-kai-n#ixzz40H3dmodc

Exit mobile version