Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ; Γιατί δεν μιλάει κανείς για το ελικόπτερο; Πώς έπεσαν στην Κίναρο, οι τρείς έμπειροι Έλληνες Αξιωματικοί; Μήπως πήγαν από τροχαίο ατύχημα; Πως γίνεται να στέλνει η Ελλάδα τρεις νόταμ στην Τουρκία και να ενημερώνει ότι δεσμεύει την περιοχή για να κάνει άσκηση έρευνας και διάσωσης, η Τουρκία να απορρίπτει και τις τρεις και να απαντάει ότι η περιοχή είναι δική της και στη συνέχεια να μαθαίνουμε ότι έπεσε το ελικόπτερό μας; Τι έγινε; Έπαθε πάλι βέρτιγκο ο πιλότος όπως μας είπαν και τότε στα Ίμια; Έπαθε μήπως καρδιακή προσβολή, ή μήπως το έριξαν οι Τούρκοι με πύραυλο εδάφους αέρος, ή τυφλώνοντάς  το με τα χρυσοπληρωμένα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα Koral που έχουν εγκαταστήσει στα Μικρασιατικά παράλια; Γιατί βρέθηκε καμένος ο πιλότος μας τριακόσια μέτρα μακριά; Πώς γίνεται ολόκληρο Ελληνικό Στράτευμα να βρίσκεται στην περιοχή και να μην στέλνει ένα άλλο ελικόπτερο να δει γιατί χάθηκε και έσβησε το σήμα του μοιραίου, παρά πήραν τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες, την εβδομηντάχρονη γυναίκα, κάτοικο του νησιού και την έστειλαν  στις χαράδρες να ψάχνει και να βρεί το πεσμένο ελικόπτερο; Μήπως επειδή φοβήθηκαν  ότι οι Τούρκοι θα έριχναν και το επόμενο ελικόπτερο, αν το έστελναν; Τι είδους άσκηση έρευνας και διάσωσης έκαναν οι ένοπλες δυνάμεις  στην περιοχή, που αντί να ψάξουν οι ίδιες για το ελικόπτερο, έστειλαν μία ηλικιωμένη γυναίκα να το κάνει; Ειδικοί δεν είμαστε. Απλές ερωτήσεις κάνουμε, απλές απαντήσεις απαιτούμε. Έχουμε δικαίωμα να μάθουμε. Και μην νομίζουν ότι και αυτό, θα περάσει έτσι. Οι Έλληνες που αγαπάνε την Πατρίδα, αυτές τις ώρες πονάνε βαθιά, βράζει μέσα τους η οργή και θα μάθουν την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Οι άθλιες αναρτήσεις εναντίον των τριών πεσόντων Αξιωματικών και η ατιμωρησία των παρακρατικών κύκλων

Ενώ όλοι οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου κρύβονται και δε τολμούν να εμφανιστούν στην κοινωνία με τα εγκληματικά μέτρα που ψηφίζουν ή στηρίζουν, στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η Χρυσή Αυγή που μπορεί και εμφανίζεται με το κεφάλι ψηλά. Αν το υπόλοιπο κοινοβούλιο της ντροπής ονομάζει εγκληματίες και τους διώκει, ο λαός θεωρεί τους Χρυσαυγίτες αγωνιστές στο πλευρό του, γι΄αυτό άλλωστε είναι οι μόνοι που κυκλοφορούν δίχως φόβο λιντσαρίσματος. Άλλωστε αυτός που συνειδητοποιεί την κοροϊδία της κλεπτοκρατίας και αποφασίζει να την πολεμήσει είναι αυτόματα Χρυσαυγίτης χωρίς καν να το γνωρίζει.

Β. Τ.

Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί ακινήτων: Πρώτη φορά αριστερά και κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη!

Ο Τσίπρας, ο μεγαλύτερος μεταπολιτευτικός ψεύτης πλησιάζει να ξεπεράσει και τους δυο ολετήρες του ελληνικού έθνους τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου. Η πολιτική του διαβρώνει βίαια όλη την Ελλάδα από την μια διώχνοντας τους νέους από την χώρα και από την άλλη «εισάγει» μετανάστες κατ’ εντολή της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας. Στοχοποιεί όσους Έλληνες εργάζονται με αρχές και επιθυμούν να διαβιούν αξιοπρεπώς και με ασφάλεια στην πατρίδα τους. Όμως, η ξεπουλημένη στην διεθνή τοκογλυφία ψυχή του, καταρρέει με πάταγο υπό το βάρος της οργής των Ελλήνων οι οποίοι έστω και με καθυστέρηση αντιλαμβάνονται ότι πλησιάζει το τέλος τους.  Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε συντάσσονται με τη μοναδική δύναμη ελπίδας και προοπτικής που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.

Σ.Μ.

Πιστή εντολοδόχος των δανειστών η κυβέρνηση: Μειώσεις συντάξεων από τα πειθήνια όργανα της Μέρκελ

Όλες οι τάξεις έχουν  ξεσηκωθεί, ο Έλληνας έχει επαναστατήσει ζητώντας ουσιαστική  αλλαγή πολιτικής και γεωστρατηγικής για την πατρίδα μας.  Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στην πατρίδα μας με τα κατοχικά μέτρα που εφαρμόζουν αριστεροί και δεξιοί απατεώνες. Μοιραίος, άβουλος και ηττοπαθής ο πρωθυπουργός του ναι σε όλα, όπως και οι προκάτοχοι του,  οι βουλευτές και  υπουργοί  του για την επιβίωση του λαού αδιαφορούν παντελώς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εφαρμόζουν αδιαμαρτύρητα τις εντολές της διεθνούς τοκογλυφίας. Αδιέξοδη τούτη η αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων και προαπαιτούμενων. Μαζί με όλα τα παραπάνω έρχεται και η παράδοση του Αιγαίου στους τούρκους, υπό τον δούρειο ίππο που ονομάζεται Ατλαντική συμμαχία. Το ΝΑΤΟ έχει προ πολλών χρόνων πάψει να εξυπηρετεί τα ελληνικά συμφέροντα έχοντας γίνει επιχειρησιακός βραχίονας του διεθνούς σιωνισμού. Το βιώσαμε το 1974 με την Κύπρο και σήμερα το βιώνουμε με το Ελληνικό Αιγαίο όπου υπό την σκέπη του παραχωρείται στην Τουρκία.

Κωνσταντίνος Κ.

Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που βιάστηκε από ιρακινό σε πισίνα της Βιέννης μετάνιωσε που καλωσόριζε τους «πρόσφυγες» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-16-febrouariou-2016#ixzz40Hfkwd9I

Exit mobile version