Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Σέρρες

Γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του ευρωβουλευτή Γ. Επιτήδειου με θέμα «Η Ευρώπη μπροστά στην απειλή της λαθρομετανάστευσης».

Αρχικά το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Α. Ματθαιόπουλος και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που βιώνει η πόλη, με την επιμονή του δημάρχου και της κυβέρνησης να επιχειρούν την εγκατάσταση πολλών χιλιάδων λαθροεισβολέων στη Θεσσαλονίκη. «Ο κόσμος έχει αντιληφθεί», είπε χαρακτηριστικά «ότι μόνη ελπίδα είναι πλέον η Χρυσή Αυγή. Θέλουν να εγκαταστήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στην πόλη μας, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που συνεπάγεται μια τέτοια ενέργεια».

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον ευρωβουλευτή, ο οποίος αναφέρθηκε στην απειλή που βιώνει ολόκληρη η Ευρώπη από τις μεταναστευτικές ροές και τους τρόπους αντιμετώπισης σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας προβαλλόταν βίντεο με συγκλονιστικές εικόνες λαθρομεταναστών να εισβάλλουν από παντού και να επιχειρούν κυριολεκτικά την κατάληψη ολόκληρης της Ευρώπης. «Αν και το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό», είπε ο ομιλητής «η χειρότερη αντιμετώπισή του είναι από τις ελληνικές κυβερνήσεις, με χειρισμούς που εκθέτουν τη χώρα διεθνώς και υποθηκεύουν το μέλλον των ίδιων των Ελλήνων»

Η Χρυσή Αυγή Καβάλας βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες που τις τελευταίες βδομάδες δίνουν τον αγώνα για την επιβίωση τους απέναντι στα επώδυνα μέτρα των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο πλαίσιο αυτό η Τ.Ο. Καβάλας βρέθηκε αρκετές φορές στα μπλόκα της Χρυσούπολης και τον Ν. Κερδυλίων που βρίσκονται στα δύο στα άκρα του νομού Καβάλας. Ενώ οι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν τολμούν να εμφανιστούν σε όλη τη χώρα, το Εθνικιστικό Κίνημα απολαμβάνει την αποδοχή των αγροτών στα μπλόκα. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Δημήτρης Βογιατζής, και ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την ΑΜ-Θ, Τάσος Ναθαναηλίδης, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ακούσουν τα προβλήματα τους συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματα τους.  Η Χρυσή Αυγή καλεί τους Έλληνες αγρότες να εντείνουν και να διατηρήσουν δυναμικές τις κινητοποιήσεις τους, μακριά από κομματικά καπελώματα και σταλινικά ανδρείκελα, με τις ελληνικές σημαίες στην πρωτοπορία του Αγώνα για την Εθνική μας Παραγωγή και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.

Σέρρες: Με εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα της Ελλάδας εντός της Βουλής και δημόσια τοποθέτηση όλων των κομμάτων με σαφείς θέσεις επί των προβλημάτων, συνεχίζονται οι αποκλεισμοί δρόμων, λιμανιών και τελωνείων. Στο ισχυρό Μπλόκο του Προμαχώνα, στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας  βρέθηκε η Αgrenda, καταγράφοντας τον παλμό των εξελίξεων, την φωνή των εξεγερμένων ακριτών και της Συντονιστικής τους Επιτροπής, Ελπίδας Σιδηροπούλου, Στέργιου Λίτου, Γιάννη Τουρτούρα, Ανέστη Κεμανιτζόγλου, Μιχάλη Τσερβίστα, Κώστα Ξενιτίδη, που ζητούν εδώ και τώρα λύσεις. Μεταξύ των μελών της συντονιστικής επιτροπής ήταν και ο συναγωνιστής Τζαμπάζης Θεόδωρος.

Πηγή: agronews.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn413#ixzz40KItkeFE

Exit mobile version