Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Έβρος, Νέα Μηχανιώνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Δράμας, τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016. Δύο κλιμάκια συναγωνιστών διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με τίτλο ” ΌΧΙ στην κατάργηση της προσευχής που ζητά ησυριζαίικη νεολέρα, έξω από τους δύο κεντρικότερους Ιερούς Ναούς της πόλης. Στην συνέχεια, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν τα καφέ στην κεντρική πλατεία και μοίρασαν εκατοντάδες φυλλάδια με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος καθώς και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός.

Η ενημερωτική δράση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να γεμίζουν με την παρουσία τους τα στενά στις γύρω συνοικίες και να τοποθετούν σε όλα τα αυτοκίνητα και τα γραμματοκιβώτια των πολυκατοικιών τις θέσεις του Κινήματος για όλα τα μείζον Εθνικά θέματα. Διερχόμενοι πολίτες μας σταματούσαν και ζητούσαν να ενημερωθούν για διάφορα θέματα καθώς όπως έλεγαν δεν πιστεύουν πια σε όσα δείχνουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Ο γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, απάντησε σε ότι του ζητήθηκε, δίνοντας το μήνυμα ότι η μιντιοκρατία δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και έχει ριζώσει πλέον στην συνείδησή του.

Κατάμεστα για ακόμη μια φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2016, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου με θέμα Πλάτωνος Πολιτεία. Πρώτος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος διαβάζοντας το μήνυμα του Αρχηγού για τα θερμά συλλυπητήρια του Κινήματος στις οικογένειες των Ηρωικών Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν εν ώρα καθήκοντος για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων της Πατρίδας μας. Ακολούθησε αναφορά στον πολιτικό Αγώνα των βουλευτών του Κινήματος εντός βουλής, οι οποίοι εκφράζουν την μοναδική φωνή Αντίστασης στο ξεπούλημα της Τόπου μας από τους εθνομηδενιστές της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων και των υπόλοιπων προδοτικών κομμάτων.

Επίσης έγινε αναφορά για τον φωτογραφικό διαγωνισμό ύψους άνω των 14 εκατομμυρίων ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών. Τη στιγμή που ο Έλληνας πένεται αυτοί όχι μόνο ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ για την συντήρηση των λαθρομεταναστών αλλά βαδίζοντας στα χνάρια της ψοφοδεξιάς και του κλεφτοπασόκ, στήνουν κι αυτοί με την σειρά τους εικονικούς διαγωνισμούς, επιβεβαιώνοντας ότι ” δεξιοί και αριστεροί ίδιοι είναι στο φαΐ ”. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής ανάφερε ότι η Φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού που καίει στις καρδιές μας, μας καλεί σε διαρκεί Αγώνα ενάντια στους προδότες της Χώρας μας και ανακοίνωσε το πρόγραμμα δράσεων της Τοπικής μέχρι το τέλος του μήνα. Στην συνέχεια, έγινε μία ομιλία για την Αρίστη Πολιτεία, μια πανάρχαια αντίληψη που περιγράφηκε από των Πλάτωνα, που όσο κι αν μοιάζει αυτονόητη είναι λησμονημένη καθώς βρίσκεται απέναντι στις σύγχρονες αντεθνικές και προδοτικές πολιτικές θεωρίες. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Κλιμάκιο της  Ν.Ε. Έβρου Χρυσής Αυγής  με τον γραμματέα και περιφερειακό σύμβουλο Κιτσόπουλο Χρήστο την Παρασκευή  5-2-2016 ξεκινώντας από Αλεξανδρούπολη έφτασε κατά τις εννέα το βράδυ στο μπλόκο του Διδυμοτείχου. Εκεί επακολούθησε συζήτηση όπου η αγρότες και οι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τα ψέματα που τους είπαν και το πώς τους κορόιδεψαν οι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι τα ψέματα τελείωσαν, δεν πρόκειται  να υποχωρήσουν αν δεν  δικαιωθούν και να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του εκεί κανένας της κυβέρνησης. Με την σειρά του ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος τους εξέφρασε  την αμέριστη συμπαράσταση του Λαϊκού Συνδέσμου στον αγώνα τους.

Το κλιμάκιο της  Ν.Ε. Έβρου Χρυσής Αυγής  συνεχίζοντας πιο βόρεια έφτασε μέχρι πάνω από την πόλη της Ορεστιάδας στο μπλόκο προς Ορμένιο. Η κατάσταση η ίδια. Οι μόνοι που δέχτηκαν να συζητήσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής  ήταν το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής. Στην συζήτηση που ακολούθησε ο συναγωνιστής Κιτσοπουλος Χρήστος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή είναι στην πραγματικότητα η μόνη αντίμνημονιακή, πατριωτική δύναμη στην Ελληνική Βουλή και ότι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει η πατρίδα μας να καταφέρει να επιβιώσει και να γίνει ανεξάρτητο κράτος είναι να αναπτύξει τον πρωτογενή τομέα , ( γεωργία , κτηνοτροφία , αλιεία , ενεργειακά κοιτάσματα, ορυκτός πλούτος…) και όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι η ψυχή του Έθνους και κάνεις δεν δικαιούται να τους θυσιάζει στο βωμό των διεθνών τοκογλύφων και των δανεικών τους.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Κιτσόπουλος σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του R channel Θράκης, ο γραμματέας της Τ.Ο. “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” Αλεξανδρούπολης, Χρήστος Κιτσόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. Έβρου Καραβέλας Συμεών σχολίασαν τις πολιτικές εξελίξεις.

Το Σάββατο 13-2-2016 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία ιδεολογικού περιεχομένου από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Συναγωνιστή Λιόκο Νικόλαο με θέμα ο μύθος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε πρώτα από όλα τις θέσεις τις ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την ιδεολογία της. Επεσήμανε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ένας απλός κομματικός φορέας, αλλά κάτι πολύ περισσότερο, είναι ένας μύθος που πρσπαθεί να προσανατολίσει τον άνθρωπο προς τις ανώτερες διαστάσεις της ύπαρξης και να μιλήσει στα έσχατα βάθη της Ελληνικής ψυχής. Η μόνιμη και συνεχής μάχη στο αγώνα ενός Έλληνα Εθνικιστή είναι και θα πρέπει να είναι η μάχη για την καταπολέμηση του «Εγώ» και την ολοκλήρωση του μέσω του «Εμείς» στα πλαίσια μια πραγματικής Εθνικής Λαϊκής Κοινότητας.

Τέλος επεσήμανε ότι όλοι αγωνιζόμαστε ώστε να υπάρξει μια μέρα στην Πατρίδα μας μια πραγματική Εθνική Κυβέρνηση με πρωτοπόρο τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ώστε να δημιουργηθεί μια νέα γενιά Ελλήνων, απαλλαγμένη από σύνδρομα του παρελθόντος, εκπαιδευμένη στα εθνικά ιδεώδη και της παραδοσιακές αξίες και έτοιμη πάνω από όλα να υπερασπιστεί τα εδάφη και την τιμή της και να αγωνιστεί για την ίδια την ύπαρξη της Ελληνικής φυλής. Με πίστη στον Αρχηγό μας και της ηγεσία του Κινήματος, με γνώση και πίστη στην ιδέα μας είναι σίγουρο ότι μια μέρα νομοτελειακά θα ζήσουμε το όραμά μας. Με το τέλος της ομιλίας όλοι οι Συναγωνιστές σε στάση προσοχής έψαλαν με συγκίνηση το Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-ebros-nea-mhchaniwna#ixzz40KQnRXBc

Exit mobile version