Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σάπιος κόσμος που καταρρέει

Ο σάπιος κόσμος που καταρρέει

Πριν λίγες ημέρες τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την είδηση ότι ο κατά τη δεκαετία του ’70 διατελέσας υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσσιγκερ, ενενήντα τριών ετών σήμερα, επισκέφθηκε τη Μόσχα για μια συζήτηση με τη ρωσική πλευρά, γύρω από τον πόλεμο στη Συρία.

Οι συζητήσεις προφανώς απέβησαν άκαρπες για τη διευθέτηση του ζητήματος. Αποδείχτηκε όμως για μια ακόμη φορά ότι ο σιωνιστικός παράγοντας είναι αυτός που υπαγορεύει την πρώτη και την τελευταία λέξη στις ακολουθούμενες πολιτικές των ΗΠΑ, καθώς και των ελεγχόμενων από αυτούς ευρωπαίων εταίρων τους.

Έτσι, αφού ο «αρχιερέας» του σιωνισμού Κίσσιγκερ διαπίστωσε και αυτοπροσώπως αυτό που οι υπηρεσιακοί διπλωμάτες των ΗΠΑ διαβεβαίωναν, ότι δηλαδή η ρωσική απειλή δεν αναχαιτίζεται με διπλωματικά μέσα στην περίπτωση της Μέσης Ανατολής και ειδικότερα της Συρίας, έδωσε το «πράσινο φως» για τη συνέχιση της πολιτικής με «άλλα μέσα».

Τα πρώτα θύματα της πολιτικής αυτής είναι οι «συνήθεις ύποπτοι». Αυτοί που διαχρονικά πληρώνουν πρώτοι απ’ όλους το τίμημα για να νικήσει η Δύση στις διενέξεις της, αμειβόμενοι πάντα με εθνικές οδύνες και οικονομικές καταστροφές για   τις υπηρεσίες τους, δηλαδή οι Έλληνες.

Πρόσχημα της εμπλοκής μας αυτή τη φορά το λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό. Χωρίς δηλαδή να κατονομάζεται η Ρωσία ως η πραγματική απειλή στην οποία απαντά η Δύση με την τεράστια ανάπτυξη νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και όχι μόνον, γίνεται επίκληση του  λαθρομεταναστευτικού- προσφυγικού ως δικαιολογία.

Πρέπει δηλαδή εμείς τώρα να δεχτούμε, ότι το ΝΑΤΟ στέλνει AWACS και PATRIOT στην Τουρκία, καθώς επίσης και είκοσι πολεμικά πλοία στο Αιγαίο για να αναχαιτίσει τους λαθρομετανάστες και να αντιμετωπίσει τον ISIS. Βέβαια δεν είναι ανάγκη να το δεχτούμε εμείς αυτό, αφού το έχει αποδεχτεί ήδη η ξενόδουλη κυβέρνηση της Ελλάδος.

Δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ μας λένε ότι ένα αυταρχικό και αστυνομοκρατούμενο καθεστώς, όπως είναι το τουρκικό, δεν μπορεί να σταματήσει τις προσφυγικές ροές επιτηρώντας αποτελεσματικά τα παράλιά του, αλλά όταν το τουρκικό ναυτικό σαν μέλος της νατοϊκής δύναμης θα περιπολεί στο Αιγαίο, θα μπορεί να τις σταματήσει.

Κοντολογίς δηλαδή η τουρκική αστυνομία θα τους «αμολάει» από τα μικρασιατικά παράλια, αφού πρώτα θα τους έχει «γδύσει» από χρήματα και τιμαλφή για να πάρει το τουρκικό κράτος το «μπαξίσι» του, και στο Αιγαίο η νατοϊκή δύναμη από την οποία φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί το τουρκικό ναυτικό θα τους πιάνει και θα τους γυρίζει πίσω, αφού έχουν πνιγεί οι μισοί.

Είναι ολοφάνερο ότι καμιά πρόθεση προστασίας της Ελλάδας από το λαθρομεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα δεν έχει ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε η ΕΕ. Ένα πρόβλημα που μετά το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας θα πρέπει να αναμένουμε ότι θα γιγαντωθεί, παίρνοντας εφιαλτικές διαστάσεις με τον εγκλωβισμό όλων των μεταναστευτικών ροών στην Ελλάδα και την ταυτόχρονη εφαρμογή του «Δουβλίνο 2», η οποία ήδη συζητείται. Ήτοι την επαναπροώθηση από τις ευρωπαϊκές χώρες προς την Ελλάδα (ως πύλη εισόδου) όλων των ανεπιθύμητων ή εγκληματικών στοιχείων που έχουν εισέλθει σε αυτές τις χώρες με τις μεταναστευτικές ροές.

Με πρόσχημα δηλαδή τα προβλήματα που δημιουργούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές χώρες όπου έχουν βρεθεί, θα κρατήσουν επιλεκτικά αυτούς που είναι αξιόλογοι και τους είναι χρήσιμοι και τους υπόλοιπους θα μας τους στείλουν πίσω «πεσκέσι» για να τους περιθάλψουμε στα hot spots.

Αυτά τα hot spots τα οποία εκτός της εθνολογικής αλλοίωσης των Ελλήνων που θα προκαλέσουν σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να θεωρούνται και τα μελλοντικά στρατόπεδα του ISIS στην Ελλάδα. Από τα στρατόπεδα αυτά κυρίως θα χτυπηθεί εκ των έσω η χώρα μας σε περίπτωση που δυστροπήσει κατά οιονδήποτε τρόπο και δεν εφαρμόσει κατά γράμμα τις διαταγές των δυτικών μας «εταίρων», στην επερχόμενη σύγκρουση της Δύσης με τη Ρωσία .

Άλλωστε, ο εικονιζόμενος στην παραπάνω φωτογραφία πίσω από τον Πάπα, τον εκπρόσωπο αντί του Χριστού επί της γης (δηλαδή τον αντίχριστο, όπως έχει πει και από τηλεοράσεως ο παπα-Γιώργης ο Μεταλληνός), «αρχιερέας» του σιωνισμού  Χένρυ Κίσσιγκερ,  έχει προ πολλού διακηρύξει ότι το συμφέρον των «ΗΠΑ» στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Λεκάνης της Μεσογείου είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Μια καταστροφή την οποία ούτως ή άλλως ο σιωνισμός σταθερά απεργάζεται ποικιλοτρόπως και κατά κανόνα αδιαφανώς  στη διαχρονία της ιστορίας. Απλά «ο αρχιερέας» λόγω αλαζονείας και ασυγκράτητου μίσους το εξέφρασε και δημόσια.

Ωστόσο, αυτό που δεν λογάριασαν ο «αρχιερέας» και οι συν αυτώ, είναι ότι σε αυτό το μικρό έθνος που τόσο λυσσαλέα όλα τα «λούμπεν» στοιχεία του κόσμου χιλιάδες χρόνια τώρα προσπαθούν υπό την καθοδήγηση του σιωνισμού να εξαφανίσουν από προσώπου γης, υπάρχει μια «μαγιά» που με τη βοήθεια της «θείας πρόνοιας», όπως έχει επισημάνει και ο ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος, κανένα «δηλητήριο» δεν την πιάνει και το έθνος ξαναζωντανεύει. Λόγω της ύπαρξης αυτής της μαγιάς, ούτε κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν.

Η δυτική σαπίλα που καταρρέει καθοδηγούμενη από τον σιωνισμό δεν μπορεί να απειλήσει την Ελλάδα που αντιστέκεται υπέρ βωμών και εστιών. Μπορούν να δολοφονήσουν πολλούς ανθρώπους ακόμη και δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα το πράξουν, στο τέλος όμως δεν θα ηττηθούν απλώς, θα συντριβούν.

Ο Ελληνισμός πολλές φορές μέχρι τώρα στην ιστορική του διαδρομή είχε την ευκαιρία να επιδιώξει την εξόντωση του σιωνισμού, αλλά ποτέ δεν το επιχείρησε. Αρκέστηκε πάντα στην περιθωριοποίησή του μέσω της ανάδειξης των εγκλημάτων και της απανθρωπίας του. Αυτοί για μια και μόνο φορά βρέθηκαν να ελέγχουν μια υπερδύναμη όπως είναι οι ΗΠΑ και επιχειρούν στρέφοντας την ισχύ της υπερδύναμης εναντίον του Ελληνισμού να επιτύχουν την οριστική φυσική εξόντωσή του.

Aφού λοιπόν αρνούνται την ειρηνική συνύπαρξη και επιδιώκουν τη σύγκρουση μέχρι τέλους χρησιμοποιώντας χτυπήματα «κάτω από τη μέση», μοιραία, μόνο μια από τις δυο πλευρές θα επιβιώσει. Ας γνωρίζουν λοιπόν και αυτοί και τα υποχείριά τους οι Ευρωπαίοι, ότι αυτή θα είναι ο Ελληνισμός.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sapios-kosmos-pou-katarreei#ixzz40KSZsPUS

Exit mobile version