Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπέρασαν το θράσος του Σημίτη: Ξεπουλάνε το Αιγαίο στους τούρκους και παριστάνουν ότι «δεν τρέχει τίποτα»

Ξεπέρασαν το θράσος του Σημίτη: Ξεπουλάνε το Αιγαίο στους τούρκους και παριστάνουν ότι «δεν τρέχει τίποτα»

Με περίσσειο θράσος και την αλαζονεία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Χατζηνικολάου ο πάλαι ποτέ (και νυν και αεί που λένε) νεοδημοκράτης Καμμένος, λίγες μέρες μετά την πτώση του ελικοπτέρου στη νήσο Κίναρο και την παράδοση του Αιγαίου στον γερμανό διοικητή του ΝΑΤΟ, από κοινού με την εθνική μας κυριαρχία.

Ο υπουργός που τον κοροϊδεύουν οι τούρκοι πραγματοποιώντας πτήσεις με μαχητικά αεροσκάφη δίπλα από το ελικόπτερό του όταν πετάει στεφάνια πάνω από τα Ίμια για τα ψηφαλάκια, ισχυρίστηκε το εξής: «μπορείτε να βάλετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε ελληνική σημαία στα Ίμια».

Γιατί τότε ο Καμμένος υπερίπταται πάνω από τα Ίμια και γιατί δεν έχει βάλει ο ίδιος μια Σημαία πάνω στα Ίμια;

Επίσης γιατί δεν είπε ούτε λέξη για τις πρακτικές του «αλά Σημίτη» που οδήγησαν σε νέα ντροπή, με ένοπλους τούρκους πάνω στα Ίμια στα μέσα Αυγούστου;

Θυμίζουμε ότι την ίδια ημέρα (14/8) που η βουλή ψήφιζε το τρίτο μνημόνιο της Αριστεράς και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «την Ελλάδα που ήταν πάντα ένας βράχος Τιμής», ένοπλοι τούρκοι λιμενικοί αποβιβάζονταν στους βράχους των Ιμίων!

Εν τέλει το «ευχαριστούμε τους αμερικανούς» του Σημίτη, έγινε «ευχαριστούμε το ΝΑΤΟ» από τον Καμμένο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-ton-thrasos-tou-shmith-o-kammenos-jepoulhse-to-aigaio-kai-sunechizei-na#ixzz40L4W3hVI

Exit mobile version