Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Kαμμένος πήγε από του Παπάγου στο Σχιστό με ελικόπτερο! (προφανώς για να μην τον φτάνουν τα γιαούρτια…)

O Kαμμένος πήγε από του Παπάγου στο Σχιστό με ελικόπτερο! (προφανώς για να μην τον φτάνουν τα γιαούρτια...)

Ένα ακόμα κλασικό δείγμα μεγαλομανίας από τον λουφαδόρο υπουργό των hot-spots (και των hot-dog) αντιμετώπισε και σήμερα ο στοχοποιημένος ελληνικός λαός.

Ο Καμμένος για να διανύσει μία απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας μέχρι το Κερατσίνι σήκωσε ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού και έστησε ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση για να κάνει το κομμάτι του.

Την ίδια ώρα, ακόμα και ο συριζαίους υφυπουργός Βίτσας πήγαινε στο Σχιστό με αυτοκίνητο. Ο Καμμένος όμως (που φέρει στο μπουφάν του πουλάδες ιπταμένων, ΟΥΚάδων και λοιπών επιλέκτων) δεν μπορούσε να χωρέσει τον ακατέργαστο όγκο του στην υπουργική BMW και προτίμησε να οργανώσει ολόκληρη επιχείρηση αερομεταφοράς του μέχρι το… Σχιστό.

Εκεί “επιθεώρησε” τις πυρετώδεις εργασίες για το hot-spot και κατά την αποχώρησή του τσάκισε μερικά hot-dog σε παρακείμενη καντίνα.

Ασφαλείς πληροφορίες από το Πεντάγωνο αναφέρουν ότι αντικειμενικός σκοπός (ΑΝΣΚ) της επιχείρησης ήταν το ελικόπτερο του Καμμένου να αποφύγει τις βολές αντιαεροπορικού πυροβολικού (τομάτες, γιαούρτια κλπ) που ετοίμαζαν οι κάτοικοι της περιοχής για τον λαοφιλή υπουργό και δεκανίκι του Τσίπρα στην άσκηση της πλέον ανθελληνικής πολιτικής.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kammenos-phge-apo-tou-papagou-sto-schisto-me-elikoptero-profanws-gia-na-m#ixzz40Lpc9GLA

Exit mobile version