Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια «πληρωμένη» απάντηση στους ανεπάγγελτους καπιταλιστές του ΚΚΕ

Μια «πληρωμένη» απάντηση στους ανεπάγγελτους καπιταλιστές του ΚΚΕ

Η αναίδεια και η θρασυδειλία αποτελούσαν ανέκαθεν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ). Ένα κατεξοχήν καθεστωτικό κόμμα, το οποίο έχει εξελιχθεί σε μια ξεκάθαρη εμπορική επιχείρηση εκμετάλλευσης της αφέλειας των εναπομεινάντων κορόιδων της «αταξικής πάλης», ουκ ολίγες φορές επιτίθεται εκ του ασφαλούς και σε αγαστή συνεργασία με τις υπόλοιπες συστημικές δυνάμεις σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένα από τα πιο πρόσφατα δείγματα του απύθμενου κόμπλεξ ιδεολογικής κατωτερότητας και πολιτικής ανεπάρκειας των καπιταλιστών του ΚΚΕ είναι και τα όσα έγραψαν στην ρυπαροφυλλάδα τους για τον «πόνο», που προσέφερε τόσο σ’ αυτούς όσο και στο σύστημα που υπηρετούν, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Έγραψαν, λοιπόν, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής: “Η κατασυκοφάντηση των αγώνων της φτωχομεσαίας αγροτιάς που είναι σε πλήρη εξέλιξη, το αντικομμουνιστικό παραλήρημα και οι ύμνοι στη χούντα και το δικτάτορα Μεταξά ήταν χτες και προχτές τα κύρια στοιχεία των τοποθετήσεων των μπράβων του συστήματος, της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από το βήμα της Βουλής. Προχτές, για παράδειγμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς, έπλεξε το εγκώμιο του δικτάτορα Μεταξά, τον οποίο εμφάνισε ως «άνθρωπο σπουδαίο και με μεγάλη καρδιά», ενώ πρόσθεσε προκλητικά ότι «ο δικτάτορας Μεταξάς – ναι, ήταν δικτάτορας ο Μεταξάς – κατάφερε να ενώσει όλους τους Έλληνες»… Χτες, προφανώς έχοντας σκάσει από το κακό του μετά τις πληρωμένες απαντήσεις που του έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, επιδόθηκε στα γνωστά και ξεφτισμένα επιχειρήματα τύπου «Αυριανής», για «ΚΚΕ ουρά της ΝΔ», «ΚΚΕ οικονομική επιχείρηση» κ.τ.λ., ενώ καταφερόμενος και προσωπικά ενάντια στον Θ. Παφίλη, είπε ότι τον είδε – λέει – να…. «χαριεντίζεται με τον Στουρνάρα», τον Βορίδη και διάφορες άλλες γελοιότητες!”.

Αποτελεί τουλάχιστον ντροπή να ομιλούν για την «φτωχομεσαία αγροτιά» οι εκπρόσωποι μιας ιδεολογίας, η οποία στην πρακτική της εφαρμογή φρόντισε να αποδείξει πόσο πολύ μισούσε τους αγρότες, με την αλήστου μνήμης κολεκτιβοποίηση. Σκασμός, λοιπόν! Πριν συνεχίσουμε, να πούμε ότι προκαλεί τον γέλωτα να ομιλεί για την εργατική τάξη ένας τύπος σαν τον Παφίλη, ο οποίος (όπως άλλωστε και ο Κουτσούμπας) είναι ανεπάγγελτος, καθώς δεν έχει εργαστεί ποτέ στην ζωή του, αλλά πάντοτε ήταν παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ.

Όσο για την σαφή υποβάθμιση των αναμφισβήτητων αληθειών που ειπώθηκαν από τον Χρήστο Παππά, έχουμε να πούμε, εντελώς συνοπτικά, τα εξής: α) Το ΚΚΕ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ το 1989, ενώ ξαναστάθηκε ως ουρά της στην πολιτική σκευωρία και δίωξη Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. β) Το ότι το ΚΚΕ είναι μια οικονομική επιχείρηση καπιταλιστικού τύπου, δεν το λέει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και όλος ο υπόλοιπος Ελληνικός Λαός.

γ) Τον Στουρνάρα (τον πρώην κνίτη, για να μην ξεχνιόμαστε) τον υπεράσπισε στην Βουλή ο Παφίλης πριν από λίγο χρονικό διάστημα, κάτι άλλωστε που αναγνώρισε και ο ίδιος ο Στουρνάρας. Όσο για τον χαρακτηρισμό «κότες» που απηύθυνε στους Χρυσαυγίτες ο Παφίλης αν θέλει να πάρει η αντιπαράθεση χαρακτήρα πανίδας και χλωρίδας, κανένα πρόβλημα. Τα «πρόβατα» του ΚΚΕ, που χόρευαν σαν «εκπαιδευμένες αρκούδες» στον ρυθμό που τους χτυπούσε το εκάστοτε αφεντικό τους στο Κρεμλίνο, και τα «φυτά» της ΚΝΕ το μόνο που προκαλούν με την αποστεωμένη σκέψη τους είναι κάτι μεταξύ κλαυσίγελου και αηδίας. Όταν, μάλιστα, ο Παφίλης λέει, δίχως να αισχύνεται ότι «Το σταλινικό, όπως λέτε, Σύνταγμα, στο άρθρο 1 έλεγε ότι απαγορεύεται η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε; Ποιο είναι πιο προοδευτικό; Επειδή μιλάτε και έχετε πάρει την καραμέλα τώρα. Το Σύνταγμα εκείνο που εσείς κατηγορείτε, έλεγε ότι όλοι οι πολίτες – ήταν από τα πρώτα διατάγματα της Οχτωβριανής Επανάστασης – δικαιούνται δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Πολιτισμό κ.λπ. και εφαρμόστηκαν σε εκείνες τις συνθήκες και με εκείνη την κατάσταση», τότε κάθε σχόλιο ωχριά.

Οι υπηρέτες και οι γλείφτες του ψυχοπαθή και μεγαλύτερου εγκληματία του 20ου αιώνα Στάλιν δείχνουν την παντός είδους ποιότητά τους. Μια ζωή σοβιετόδουλοι, μια ζωή ξενοκίνητοι, μια ζωή ανθέλληνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Όσο για τον χαρακτηρισμό «πληρωμένες απαντήσεις» που υποτίθεται ότι μας έδωσε το ΚΚΕ, μια ζωή στο χρήμα ο νους των εγχώριων μπολσεβίκων…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-plhrwmenh-apanthsh-stous-anepaggeltous-kapitalistes-tou-kke#ixzz40Lr6qHt8

Exit mobile version