Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Δυτική Αττική

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά με θέμα:  ” Οικονομική κρίση και τα Εθνικά θέματα”.

Ο συναγωνιστής Παππάς αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που μαστίζει τον Ελληνικό λαό και τη πατρίδα μας και που πλήττει κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα, λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ. Η κυβέρνηση  επισήμανε ο συναγωνιστής Παππάς είναι επικίνδυνη στον  τομέα της οικονομίας αλλά και στα εθνικά θέματα λόγω της υποχωρητικότητας και της ενδοτικότητας της.

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής: Την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016, στην Αρτέμιδα, έδωσε το παρόν ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Μίχος Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας. Ιδιαίτερα, αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα και συγκεκριμένα στους Έλληνες βιοπαλαιστές του πρωτογενούς τομέα μας, τους οποίους εξοντώνει το μνημόνιο της αριστεράς και των ο οποίων ο αγώνας είναι ηθικός και καθ όλα υποστηριζόμενος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Εν συνεχεία έκανε λόγο για το τραγικό περιστατικό της προηγούμενης εβδομάδας, όπου 3 νέοι αξιωματικοί του ένδοξου Πολεμικού μας Ναυτικού έπεσαν εν ώρα καθήκοντος στη θάλασσα του Αιγαίου φυλώντας Θερμοπύλες για να ζούμε εμείς ασφαλείς, ενώ τόνισε πως τέτοιοι Έλληνες είναι παράδειγμα προς μίμηση και μας δείχνουν τον δρόμο για να πορευτούμε στις ζωές μας με τον νου μας δοσμένο στο υπέρτατο Ιδανικό της Ιερής μας Πατρίδος.

Εν τέλει πέρασε στον αντίποδα και στις καθόλου τιμητικές υποχωρήσεις της ελληνικής κυβερνήσεως η οποία αποδέχτηκε τελικώς κοινές περιπολίες με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, τρανή απόδειξη του ότι δυστυχώς το κράτος μας αποδεικνύεται ανίκανο (!) να υπερασπιστεί το εθνικό του έδαφος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την συμφωνία του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου με το κράτος του Ισραήλ, χωρίς κόκκινες γραμμές και με εξαφανισμένη την όποια αδιαλλαξία εξέφραζε στο παρελθόν. Η εκδήλωση έκλεισε με τον δέοντα τρόπο, με όλους τους Έλληνες να τραγουδούν ευλαβικά τον Εθνικό μας Ύμνο εις μνήμην των Ηρώων Νεκρών του Πολεμικού μας Ναυτικού. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Με μεγάλη αποδοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η δράση της Τοπικής Οργάνωση Δυτικής Αττικής στην κεντρική λαϊκή του Ασπροπύργου. Οι Συναγωνιστές μοίρασαν δεκάδες εφημερίδες του Κινήματος και συνομίλησαν με παραγωγούς και πολίτες για τα έργα και τις ημέρες της εθνοπροδοτικής συγκυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου. Μπορεί να μας έχουν αποκλείσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εμείς όμως είμαστε στο πεζοδρόμιο και ενημερώνουμε τον Έλληνα πολίτη, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού. Όχι στα σαλόνια της Εκάλης αλλά στις φτωχογειτονιές που μεγαλώσαμε, γιατί εμείς δεν αλλάξαμε, δεν προδώσαμε τον όρκο μας στην Πατρίδα και είμαστε στο πλάι του Έλληνα πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-anatolikh-attikh-dutikh-attikh#ixzz40Pu9NVfZ

Exit mobile version