Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Η χώρα βρίσκεται στον αυτόματο! Στο τιμόνι της βρίσκεται κάποιος που την κοπανά στα βράχια, ενώ στενάζει υπό τον ζυγό μιας στυγνής δικτατορίας. Μιας δικτατορίας κόκκινης, βαριάς, σταλινικής, με απαγορεύσεις, με βία, μόνο που το πάει λάου – λάου μην τρομάξει και αυτούς που κοιμούνται. Που υφίστανται τις κυρώσεις από κακές αποφάσεις, αλλά σαν τα χάμστερ, όσο τους γυρνάς την ρόδα τόσο τρέχουν περισσότερο! Τους Συριζαίους και τους συνεταίρους τους στα άλλα κόμματα του (αντι)συνταγματικού τόξου, δεν τους νοιάζει το μπάχαλο που βρίσκεται η χώρα! Τους νοιάζει να μην το μαθαίνουν από κανάλια, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, εφημερίδες. Πράγμα που αποδείχτηκε σήμερα με την επιτροπή εθνικής άμυνας όπου όλα τα κλεπτοκρατικα κόμματα θορυβήθηκαν με τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα είδαμε και πολλά καθεστωτικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι τους έκλεψαν την είδηση, γιατί δεν θα έπρεπε να γίνει γνωστό στον ελληνικό λαό τα όσα ειπώθηκαν εκεί μέσα. Ευτυχώς ο απλός κόσμος και τα πρακτικά της προδοσίας διάβασε και το οπτικοακουστικό υλικό είδε. Ας το πάρουν χαμπάρι έχουν τελειώσει.

Θ.Τ.

Απίστευτη καταγγελία του Μητροπολίτη Κω: Ξένα κανάλια πλήρωναν 20 ευρώ σε ανθρώπους για να κάνουν τους πνιγμένους!

Μοναδικός σκοπός τους η παγκόσμια δυστυχία. Στα χνάρια αυτά η κυβέρνηση πολιτεύεται ακόμα, χωρίς έμπνευση, μεταξύ διαμαρτυρίας και τρόπου διακυβέρνησης. Κάνοντας πράξη την ιδεοληψία των ανοιχτών συνόρων με πρόσχημα ένα ψεύτικο ανθρωπισμό. Αποτέλεσμα η πατρίδα μας να γίνεται ένα τεράστιο άσυλο απρόσκλητων μεταναστών πλέον και με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ.  Ενώ η πλειοψηφία των Ελλήνων ζητά κλείσιμο των συνόρων συντασσόμενοι με τις ρεαλιστικές προτάσεις της Χρυσής Αυγής.

Σ.Μ.

Εξισλαμισμός! Και τζαμί μέσα στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού

Γίναμε όλοι μάρτυρες, ενός γελοίου περιστατικού, στο οποίο το άθλιο Ελληνικό σύστημα των καναλιών της εγχώριας διαπλοκής, έπαιξε τα ρέστα του. Λέμε για το περιστατικό με έναν κακοπληρωμένο Έλληνα σεκιούριτι των 500 Ευρώ και ίσως να λέω πολλά, που προσπάθησε να πείσει έναν επιβάτη του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, να βάλει την αποσκευή του σε σημείο που να μην κλείνει την πόρτα του συρμού. Μία καθαρά ρατσιστική συμπεριφορά των ψευτοδημοκρατών εναντίον του χαμηλόμισθου Έλληνα εργαζόμενου δημιουργήθηκε. Λέξη δεν λένε οι ψευτοδημοκράτες για την παραβατικότητα των απρόσκλητων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κατά Ελλήνων πολιτών. Το δρομολόγιο Πειραιάς-Κηφισιά έχει γίνει το δρομολόγιο του τρόμου για τους Έλληνες επιβάτες. Αλωνίζουν οι παράνομοι αλλοδαποί λαθρεπιβάτες που δεν πληρώνουν ποτέ εισιτήριο και οι ελεγκτές δεν καταλογίζουν κανένα πρόστιμο σε αυτούς. Αυτή είναι η γραμμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των ευαίσθητων αριστερών συνδικαλιστών της ΣΤΑΣΥ. Η ασφάλεια και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στην Ελλάδα, θα έρθει μόνο με την Χρυσή Αυγή στο τιμόνι της χώρας και όχι με τους προδότες αριστερούς, προστάτες των λαθρομεταναστών.

Γεωργία Κ.Π.

Γ. Επιτήδειος: “Η Ομοσπονδία αποτελεί την ταφόπλακα της Κυπριακής Δημοκρατίας” – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-18-febrouariou-2016#ixzz40TLx3SSW

Exit mobile version