Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κλούνεϊ ζητά ανοιχτά σύνορα, αλλά έχει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην εξοχική του έπαυλη στην λίμνη του Κόμο!

Ο Κλούνεϊ ζητά ανοιχτά σύνορα, αλλά έχει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην εξοχική του έπαυλη στην λίμνη του Κόμο!

Εκτός από την πάμπλουτη φιλελεύθερη αριστερίστρια ηθοποιό (και ας μην φανεί καθόλου παράξενος ο συσχετισμός) Σούζαν Σάραντον, μια ακόμη “προσωπικότητα”, η οποία εκφράζει, την “ανησυχία”, τον “προβληματισμό” και φυσικά την “συμπαράσταση” της (ηθικού περιεχομένου εννοείται και όχι υλικού) στους “πρόσφυγες” είναι αυτή του επίσης πάμπλουτου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος πρόσφατα συναντήθηκε με την Μέρκελ ζητώντας της να μείνουν ανοιχτά τα σύνορα τόσο στην Γερμανία όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης για τον ερχομό και την εγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών.

Φυσικά, τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν παρέλειψαν να καλύψουν επαρκώς την “συγκινητική” πρωτοβουλία του Κλούνεϊ. Τις ίδιες ημέρες όμως ένα ακόμη ρεπορτάζ είδε το φως της δημοσιότητας γύρω από το πρόσωπο του συγκεκριμένου ηθοποιού.

Ένα ρεπορτάζ το οποίο αφορούσε την όχληση των γειτόνων του, στο σπίτι που έχει αγοράσει στην Βόρειο Ιταλία. Το οποίο όχι μόνον προστατεύει με πανύψηλους φράχτες, κάμερες και σεκιούριτι, αλλά έχει φτάσει μέχρις σημείου να αναγκάσει τον δήμαρχο της περιοχής να θεσμοθετήσει μέχρι και πρόστιμα που φτάνουν τα 600 ευρώ για όποιον “καταπατήσει” έστω και λίγο το τεράστιο κτήμα του.

Ενώ το ίδιο ισχύει και για την λίμνη, καθώς κανένα σκάφος δεν μπορεί να πλησιάζει σε απόσταση κάποιων (αρκετών) μέτρων από την παραλία. Ακόμη και ψαράδες που ζουν στην περιοχή έχουν πρόβλημα.

Την ίδια λοιπόν στιγμή που ο Κλούνεϊ ζητά οι χώρες της Ευρώπης να ανοίξουν τα σύνορα τους τελείως, τα σύνορα του δικού του σπιτιού μόνον… νάρκες δεν έχουν. Κι όμως, μέσα σ’αυτό θα μπορούσαν να ζήσουν με χαρακτηριστική άνεση μεγάλος αριθμός προσφύγων και μεταναστών, για τους οποίους τόσο πολύ “νοιάζεται” ο Κλούνεϊ.

Φαίνεται, όμως ότι και αυτός σκέφτεται με την ίδια χαρακτηριστική νοοτροπία που διέπει όλους τους εκ του ασφαλούς και μέσα από την άνεση των ευρύχωρων και πολυτελών κατοικιών τους βαθύπλουτους “αντιρατσιστές”, η οποία αν μπορούσε να αποδοθεί με έναν τίτλο κινηματογραφικής ταινίας, αυτός θα ήταν σίγουρα “Με τα λεφτά των άλλων“…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-antiratsisths-klounei-zhtaei-anoichta-sunora-alla-echei-drakonteia-metra#ixzz40WP1YhiB

Exit mobile version