Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φώφη ανοίγει τον δρόμο για την συγκρότηση της μνημονιακής οικουμενικής συγκυβέρνησης

Η Φώφη ανοίγει τον δρόμο για την συγκρότηση της μνημονιακής οικουμενικής συγκυβέρνησης

Το σχέδιο των δανειστών για συγκρότηση μιας μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης που θα διεκπεραιώσει γρήγορα και αδιαμαρτύρητα το ξεπούλημα της Πατρίδας και την αντικατάσταση των Ελλήνων με λαθρομετανάστες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μετά τον “λαγό” Λεβέντη, την πρωτοβουλία φαίνεται τώρα πως την αναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά η οποία για “εθνικούς λόγους” δρομολογεί τις εξελίξεις. Αφού λοιπόν δώσουν και επίσημα τα χέρια με το “Ποτάμι” και το απόκομμα του Θεοδωράκη συγχωνευθεί με το κλεφτοΠασόκ, η Φώφη θα προχωρήσει σε επαφές, ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο των δανειστών για την Ελλάδα.

Στη Χ. Τρικούπη τονίζουν ότι μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρξει συνεννόηση των δύο πρώτων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ), προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος και εν συνεχεία να προσχωρήσουν τα υπόλοιπα κόμματα του “συνταγματικού τόξου”.

Όπως δήλωσε η… προβληματισμένη Φώφη στον Real Fm: «Ανησυχώ πραγματικά, δεν θα περιμένω να δω την καταστροφή, τη νεκροψία της χώρας. Θα αναλάβω πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες. Όταν πιάνει φωτιά ένα χωριό, υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν μακριά για να γλιτώσουν, υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να χτυπήσουν την καμπάνα».

Στην συνέχεια τόνισε: «οι εκλογές δεν είναι λύση για τη χώρα. Θεωρώ ότι αυτή η Βουλή θα πρέπει να δώσει λύση. Θα πρέπει να υπάρχει ομοψυχία, ένα σχέδιο για το πώς Ελλάδα δεν θα απομονωθεί, πώς δεν θα αμφισβητηθούν κυριαρχικά δικαιώματα, πώς θα πάρει μπροστά η οικονομία που φαίνεται να βυθίζεται διαρκώς, πώς θα κερδίσει αξιοπιστία».

Με άλλα λόγια… έτοιμη η μεγάλη συγκυβέρνηση του Μνημονίου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anoigei-ton-dromo-gia-thn-sugkrothsh-ths-mnhmoniakhs-oikoumenikhs-sugkubern#ixzz40XBnO1K5

Exit mobile version