Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το επικοινωνιακό επιτελείο της νουδούλας (MRB) έβγαλε και δημοσκόπηση: Ξεδιάντροπη περικοπή των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Το επικοινωνιακό επιτελείο της νουδούλας (MRB) έβγαλε και δημοσκόπηση: Ξεδιάντροπη περικοπή των ποσοστών της Χρυσής Αυγής

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου, εξαδέρφου του διευθύνοντα συμβούλου της MRB, ανέλαβε τη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής για λογαριασμό της Ν.Δ. και από ότι φαίνεται η σύμβαση συνεχίζεται κανονικότατα!

Έτσι η εν λόγω εταιρεία εκπόνησε νέα «δημοσκόπηση», η οποία αποθεώνει τη νουδούλα και παραμένει πιστή στη γραμμή Σταμάτη, που προστάζει να κόβονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής («ταβάνι» το 6%) και να εμφανίζεται ως «τρίτο κόμμα» το ΚΚΕ, του «σύντροφου» Χρ. Λαζαρίδη.

Την ίδια ώρα που σύσσωμος ο καθεστωτικός τύπος φοβάται (δικαιολογημένα) εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής λόγω των λαθρομεταναστών και των αγροτικών κινητοποιήσεων που κατέπνιξε το κόμμα του χαφιέ (ΚΚ€), o Μαύρος και η παρέα του εξακολουθούν να κόβουν ποσοστά από τη Χρυσή Αυγή και να «φουσκώνουν» το ΚΚΕ.

Φροντίζουν δε να κρύψουν το ψεύδος των δήθεν μετρήσεών τους πίσω από μία υψηλή «αδιευκρίνιστη» ψήφο, που θα λειτουργήσει ως άλλοθι όταν θα έρθει η διάψευση.

Για την ιστορία, καταγράφουμε τα ποσοστά που δίνει η εταιρεία αναμένοντας την ώρα που πάλι θα κρύβονται από τα πάνελ, όταν θα υπάρχουν τα πραγματικά αποτελέσματα:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-epikoinwniako-epiteleio-ths-noudoulas-mrb-ebgale-kai-dhmoskophsh-jediant#ixzz40Xj2nwV0

Exit mobile version